TrueLens Comfort Daily Kokeilulinssit

Kertakäyttölinssit

1. Pakkauskoot

2. Korjausarvot

Voimakkuus
Märää

3. Hoitotuotteet (vapaaehtoinen)

1 kpl 5 linnsin pakkauksia

Toimitus 2-5 arkipäivää
Hinta
Sis. alv

Tuotteen yksityiskohdat

  • 14,2mm Linssin halkaisija
  • Merkki: True Lens
  • Linssityyppi: Kuukausilinssi
  • Pakkaus: 5 linssiä/pakkaus
  • Voimakkuus (PWR/SPH): -8,00 D / +2,00 D
  • Kaarevuus (BC/Radie): 8.7
  • Halkaisija: 14.0
  • Käyttöaika: 1 kuukausi
  • Materiaali: Etafilcon A
  • Käsittelyvärjätty: Kyllä, vaaleansininen

"

Mister Spex on yksi Euroopan johtavista piilolinssien ja silmälasien myyjistä netissä. Valikoimastamme löytyy myös oma piilolinssimerkkimme TrueLens, korkealaatuinen linssi lyömättömään hintaan.


Lisää käyttömukavuutta kuiville ja herkille silmille
TrueLens Comfort Daily -linssit tunnetaan korkeasta käyttömukavuudestaan sekä optimaalisesta kosteuttavasta vaikutuksestaan. Aktiivisesti kosteuttavalla Hyaluronilla käsitelty innovatiivinen materiaali takaa, että linssit sopivat erinomaisesti myös herkille ja kuiville silmille. TrueLens Comfort Daily -kertakäyttölinsseillä saat nauttia linssien helppokäyttöisyydestä ja uudesta parista joka päivä. Hygienianäkökulmasta katsottuna kertakäyttölinssit ovat vertaansa vailla ja tämän vuoksi ne ovatkin täydellinen valinta herkille tai allergioista kärsiville silmille. Kertakäyttölinssejä käytettäessä voit unohtaa linssien puhdistamisen ja linssinesteet - yksinkertaista ja helppoa! Kertakäyttölinssit sopivat erinomaisesti myös sinulle, joka haluat käyttää linssejä vain silloin tällöin tai tietyissä tilanteissa, joten ne ovat täydellinen hankinta silmälasien lisäksi!br>
Kokeilulinssit
TrueLens Comfort Daily -kokeilulinsseillä voit helposti kokeilla näitä Mister Spexin omia päivälinssejä ennen kuin päätät tilata useamman parin. Aloita yhdellä tai kahdella viiden linssin pakkauksella molempiin silmiin ja kokeile sopivatko ne sinulle!

HUOM: Uusia linssejä tulee aina sovittaa yhdessä optikon kanssa, jotta voidaan olla varmoja että kyseiset linssit sopivat silmillesi. Suosittelemme myös säännöllisiä käyntejä optikolla. Ota linssit pois välittömästi, mikäli ne aiheuttavat epämiellyttävää tunnetta silmissä. Ota yhteyttä optikkoon, mikäli ongelma uusiutuu tai ei poistu.

"

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo