Jotta saisit toimituksen ennen joulua tilauksesi on lähetettävä varastoltamme viimeistään 16/12. Lisätietoja tilauksestasi saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Systane Hydration 10 ml

 Systane Hydration 10 ml etunäkymä

Systane Hydration 10 ml

Alcon/Ciba Vision Systane Hydration -kostutusneste on oikea ratkaisu kaikille niille, jotka kamppailevat jatkuvasti kuivia silmiä vastaan ja joilla on siten runsas kosteudentarve. Piilolinssien jatkuva käyttö rasittaa silmiä usein huomattavasti. Systane Hydration tukee aktiivisesti silmän pinnan uudistumisessa.

Systane Hydration -kostutustipat muuttavat erityisen koostumuksensa vuoksi koostumustaan joutuessaan kosketukseen kyynelnesteen kanssa. Vaikutusaineet yhtyvät viskoelastiseksi geeliksi, joka tasapainottaa vaurioitunutta kyynelkalvoa ja huolehtii erityisen pehmeästä tunteesta ja maksimaalisesta kostutuksesta. Liuos levittyy koko silmän pinnalle jo ensimmäisellä silmänräpäyksellä, ilman että näkö heikkenee, ja antaa samalla raikkaan tunteen silmällesi.

Kostutusliuos tarjoaa pitkäaikaisen helpotuksen ainutlaatuisen HP-Guar-kaavan ansiosta ja ehkäisee tehokkaasti kuivumista. Tipat sopivat myös pehmeille piilolinsseille sekä henkilöille, jotka eivät käytä piilolinssejä. Pitkään vaikuttava tuote, joka selättää tyypilliset kuivien ja ärsyyntyneiden silmien oireet jo ensimmäisellä silmänräpäyksellä!

Tavallisesti 2–3 käyttökertaa Systane Hydration -tippoja päivässä riittää. Voit kuitenkin käyttää Systane Hydration -tippoja rajoituksetta omien tarpeidesi mukaan.

Alcon/Ciba Vision Systane Hydration -kostutusneste on saatavilla 10 ml:n pullossa.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 2-5 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

13,00 €

130,00 € /100ml

Säästät 3,50 €

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo