Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Paul Smith
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Paul Smith
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Paul Smith Kaikki tuotemerkit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Paul Smith Mister Spexistä

Paul Smith on brittiläinen tuotemerkki, joka on saavuttanut suosiota ympäri maailman. Sen malleja ihaillaan niiden perinteisen työtaidon, nykyaikaisten designien, monenkirjavien kulttuuriviitteiden ja kuvioiden ja värien omintakeisen yhdistelmän vuoksi. Tämä silmälasimallisto ei ole poikkeus. Tuotemerkki tarjoaa kauniisti käsintehtyjä, hienoja ja moderneja aurinkolaseja ja silmälaseja. Silmälasit on valmistettu Italiassa pääosin laadukkaista asetaatti- tai metallimateriaaleista.

Silmälasimallit sisältävät runsaasti nykyaikaista estetiikkaa ja tarjoavat hillittyä tyyliä ja eleganssia, joka on vertaansa vailla. Hienosti valmistetut ja laadukkaat linssit takaavat suurenmoisen näöntarkkuuden ja upean käyttömukavuuden. Nämä aurinkolasit ovat ehdoton asuste moderneille, nuorille, elämäniloisille ja seikkailunhaluisille miehille ja naisille. Näitä aurinkolaseja on saatavilla tyrmäävissä ja mielenkiintoisissa väreissä sekä omintakeisissa ja tyylikkäissä kuvioissa. Ne antavat ilmeeseen ihanaa tyyliä tarjoten samalla myös täydellistä suojaa silmillesi.

Tutustumisen arvoisia malleja ovat selkeät läpikuultavat ja vihreät Hadrian-aurinkolasit, ylelliset kilpikonnakuvioiset Devonshire-aurinkolasit, Kilburn-silmälasit värissä musta/kulta sekä ruosteen- ja kermanväriset Lockey-silmälasit.

Mister Spexin valikoima täyttää kaikki tarpeesi, haluat sitten klassiset aviator-aurinkolasit, jotka tarjoavat todella miehekkään ilmeen, polarisoidut aurinkolasit, joilla voit ilmaista tyypillistä naisellista tyyliä tai todella trendikkäät huomiota herättävän väriset silmälasit, joilla luot maailmantähtien tyyliä. Haluat sitten aurinkolasit tai silmälasit, tarjoamme upean valikoiman Paul Smith -tuotteita. Tutustu mallistoon ja valitse suosikkimallisi heti!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.