Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

AoSept Plus 360 ml

 AoSept Plus 360 ml etunäkymä

AoSept Plus 360 ml

TÄRKEÄÄ! AoSept -tuotetta täytyy aina käyttää yhdessä neutralisoivan erikoislinssikotelon kanssa, linssien täytyy neutralisoitua vähintään 6 tuntia nesteessä ennen kuin ne laitetaan takaisin silmiin.

Kotelossa on neutralisoiva katalysaattorilevy ja kaksi pientä avattavaa lokeroa, joihin linssit laitetaan. Miten se toimii? Kun erikoislinssikotelo täytetään AoSeptillä, neutralisoiva levy tuottaa kuplivan efektin, joka desinfioi ja poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja proteiinit kaikkien pehmeiden linssien pinnasta. Kuuden tunnin vaikutusajan jälkeen neste on täysin neutralisoitunut suolanesteeksi ja linssit ovat käyttövalmiita.

Seuraa tarkasti tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita! Neste, joka ei ole ehtinyt neutralisoitua, voi aiheuttaa kirvelevän ja polttavan tunteen silmissä!

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

15,90 €

44,17 € /1l

Säästät 2,00 €

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.