Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Alcon / Ciba Vision Alcon / Ciba Vision

AoSept Plus 360 ml


360 ml + 1 linssikotelo
Lisää Lisää suosikkeihini
 AoSept Plus 360 ml etunäkymä

Alcon / Ciba Vision AoSept Plus 360 ml

TÄRKEÄÄ! AoSept -tuotetta täytyy aina käyttää yhdessä neutralisoivan erikoislinssikotelon kanssa, linssien täytyy neutralisoitua vähintään 6 tuntia nesteessä ennen kuin ne laitetaan takaisin silmiin.

Kotelossa on neutralisoiva katalysaattorilevy ja kaksi pientä avattavaa lokeroa, joihin linssit laitetaan. Miten se toimii? Kun erikoislinssikotelo täytetään AoSeptillä, neutralisoiva levy tuottaa kuplivan efektin, joka desinfioi ja poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja proteiinit kaikkien pehmeiden linssien pinnasta. Kuuden tunnin vaikutusajan jälkeen neste on täysin neutralisoitunut suolanesteeksi ja linssit ovat käyttövalmiita.

Seuraa tarkasti tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita! Neste, joka ei ole ehtinyt neutralisoitua, voi aiheuttaa kirvelevän ja polttavan tunteen silmissä!

Löydä hoitotuotteet toisilta valmistajilta nettikaupastamme!
Mister Spexin kotisivulle .

Tuotenumero: 02-0202-07

360 ml + 1 linssikotelo
Toimitus 1-4 arkipäivää
  • ovh. 17,90 €
  • 15,90 €
  • Sis. alv
  • 44,17 € /1l

Säästät 2,00 €

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.