Valitse nyt suosikkimallisi ja tilaa ne lukulaseina

AoSept Plus with HydraGlyde 360 ml

 AoSept Plus with HydraGlyde 360 ml etunäkymä

AoSept Plus with HydraGlyde 360 ml

Kaikki edut yhdellä silmäyksellä:

  • Ihanteellinen kuiville ja herkille silmille
  • Syväpuhdistava vaikutus peroksidijärjestelmän ansiosta
  • Kaikille pehmeille piilolinsseille < / li>
  • Erityinen soveltuvuus silikonihydrogeelille
  • Ilman säilöntäaineita
  • Pysyvästi selkeä näkymä Aosept Plus HydraGlyde -nesteellä

    Jos etsit tehokasta syväpuhdistusta ja luotettavaa desinfiointia piilolinsseillesi, löydät juuri oikean ratkaisun Alconilta: Aosept Plus HydraGlyde -hoitoneste sopii ihanteellisesti kaikille moderneille piilolinssityypeille, mukaan lukien silikonihydrogeelilinssit. Se ei sisällä säilöntäaineita ja on siten erityisen hellävarainen silmille. Peroksidiliuos tarjoaa lisäraikkautta patentoidun HydraGlyde Moisture -teknologian ansiosta: ainutlaatuinen yhtälö vetää kosteutta puoleensa ja sitoo sen itseensä koko päiväksi. Parannetun kostutuksen lisäksi piilolinssiliuoksen tehokas kolmitehovaikutus puhdistaa syväpuhdistavasti, liuottaa luotettavasti epäpuhtauksia ja kerrostumia ja tehostaa lipidien ja proteiinien poistoa. Virheettömän puhtaat piilolinssit ja pysyvästi kirkas näkö!

    Koko päivän kestävän mukavuuden takaava tehokas yhtälö

    Yhdessä Air Optix plus HydraGlyden kanssa maksimoit HydraGlyde Moisture -teknologian ainutlaatuisen vaikutuksen: kuukausilinssit on varustettu samalla kostutuskomponentilla kuin Aosept Plus HydraGlyde niin, että liuos vaikuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Linssin pinta kääriytyy kosteustyynyyn, joka sitoo kosteutta jopa 16 tunnin ajan ja tarjoaa sinulle siten pitkäkestoisen raikkauden tunteen.

    Piilolinssineste virheettömään puhtauteen

    Jotta voit ongelmitta nauttia ainutlaatuisesta käyttötunteesta aamusta iltaan, lue Aosept Plus HydraGlyde -tuoteseloste tarkasti. Peroksidiliuosten käytössä riittävän pitkä vaikutusaika on erityisen tärkeää: parhaassa tapauksessa säilytät linssisi yön yli nesteessä, kuitenkin aina vähintään 6 tuntia. Lopuksi piilolinssit tulee huuhdella suolaliuoksella ennen, kuin ne laitetaan silmiin. Aosept Plus HydraGlyde ei saa koskaan päätyä silmiin.

    Aosept Plus HydraGlyde -hoitonestettä on saatavilla erikokoisissa pakkauksissa. Valikoimassa on myös lomalle tarkoitettu käytännöllinen hoitosetti, joka sopii käsimatkatavaroihin ja sisältää pienen peilin. Yksittäiset pullot (à 360 ml) toimitetaan yhdessä katalysaattorillisen piilolinssikotelon kanssa. Neljän pullon pakkaus on ihanteellinen koko kuuden kuukauden kuukausilinsseille.

    Saatavilla olevat mallit

    Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

    Hinta

    Sis. alv

    Ilmainen 3,90 €

    19,50 €

    54,17 € /1l

    Säästät N/A

    Tuote on valitettavasti päässyt tilapäisesti loppumaan, mutta on saatavilla taas pian.

     

    Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

    Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

    Maksutavat

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

    Toimitustavat

    posti Logo

    Turvallinen ostospaikka

    Suomenvarmakauppa Logo