Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Biotrue 300ml

 Biotrue 300ml etunäkymä

Biotrue 300ml

Biotrue on uusi piilolinssineste valmistajalta Bausch & Lomb. Biotrue tarjoaa loistavat desinfiontiominaisuudet ja on ainoa piilolinssineste, joka yhdistää kolme bioinspiroitua innovaatiota. Sen pH-arvo vastaa tuoreen kyynelnesteen arvoa. Se käyttää voitelevaa ainetta, joka esiintyy luontaisesti silmissä ja se pitää tietyt hyödylliset kyynelproteiinit aktiivisina.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

14,90 €

49,67 € /1l

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.