Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Tuotemerkki

Valmistaja

Biotrue Piilolinssit

(2)
  • Biotrue

Näytä tuotteet välillä 1 - 2

Biotrue-piilolinssit Mister Spex Suomesta

Biotrue-piilolinssit kuuluvat maailman johtaviin silmien hoitotuotteiden valmistajiin lukeutuvan Bausch and Lombin tuotteisiin. Mister Spexin tarjoamat Biotrue-piilolinssit ovat loistava valinta silloin, kun halutaan äärimmäistä käyttömukavuutta koko päivän. Näiden piilolinssien pintaan on haettu inspiraatiota oikeiden silmien toiminnasta. Ne imitoivat silmien omaa kosteuden säilyvyyttä ja muotoa.

Biotrue-piilolinssit sopivat ihanteellisesti sekä kauko- että likinäköisille, ja ne tunnetaan häikäisyä ja haloilmiöitä vähentävästä ominaisuudestaan hämärissäkin olosuhteissa tarjoten ainutkertaista näkökykyä aamuvarhaisesta keskiyöhön saakka. Nämä päivittäiset kertakäyttölinssit vähentävät tehokkaasti myös haitallisten UV-säteiden vaikutuksia. Muista kuitenkin, etteivät ne sovi UV-säteitä imevien silmälasien korvikkeiksi, koska ne eivät kata silmiä kokonaan. Mister Spexin valikoimassa olevia Biotrue-piilolinssejä suositellaan vahvasti urheilijoille ja matkailijoille. Niitä myydään useissa pakkauskoissa 30 linssin pakkauksesta 90 linssin pakkaukseen.

Euroopan johtavan verkko-optikkoliikkeen Mister Spexin Biotrue-piilolinssien valikoiman kirjo tarjoaa useita etuja. Olemme kokenut verkkokauppa, ja haluamme poistaa kaikki epäilysi ennen kuin valitset linssit. Tarjoamme myös turvallisia ja varmoja maksuvaihtoehtoja, nopean toimituksen, jota voit seurata, sekä kätevän palautusoikeuden.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.