Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Clariti
Poista kaikki suodattimet

Tuotemerkki

Valmistaja

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Clariti Piilolinssit

(1)

Clariti-piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spexin Clariti-piilolinssit ovat CooperVisionin laadukas tuote. CooperVision on yksi maailman johtavista silmien hoitotuotteiden valmistajista. Clariti-piilolinssit takaavat käyttömukavuutta ja terveellisen käyttökokemuksen koko päivän ajaksi. Clariti-linssit on valmistettu silikoni-hydrogeelistä, ja niissä on hyödynnetty ainutlaatuista AquaGen-teknologiaa. Siksi Clariti-tuotteet tarjoavat tehokkaasti lisää happea sarveiskalvoihisi ja säilyttävät silmiesi luonnollisen kosteuden.

Mister Spexin Clariti-piilolinssejä on tarjolla kolmessa eri kategoriassa, joita ovat Clariti 1, Clariti Toric ja Clariti Multi-focal. Clariti 1 on hyvä valinta liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen. Jos kärsit hajataittoisuudesta, valintasi on Clariti Toric. Ikänäöstä kärsivät voivat käyttää Clariti Multi-focal -piilolinssejä. Näitä tuotteita suositellaan etenkin urheilijoille, paljon matkustaville sekä dynaamista ja aktiivista elämää eläville, koska ne tarjoavat kertakäyttöisten piilolinssien ehdotonta vapautta ja käyttömukavuutta.

Sopivien Clariti-piilolinssien löytäminen Mister Spexistä, Euroopan johtavasta verkko-optikkoliikkeestä, on lapsellisen helppoa: voit saada aina apua päteviltä ja ystävällisiltä optikoiltamme puhelimitse. Tarjoamme myös helpot palautukset ja nopean toimituksen, jotta saat varmasti kätevän shoppailukokemuksen verkossa.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.