Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Tuotemerkki

Valmistaja

Clariti Piilolinssit

(1)
  • Clariti

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Clariti-piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spexin Clariti-piilolinssit ovat CooperVisionin laadukas tuote. CooperVision on yksi maailman johtavista silmien hoitotuotteiden valmistajista. Clariti-piilolinssit takaavat käyttömukavuutta ja terveellisen käyttökokemuksen koko päivän ajaksi. Clariti-linssit on valmistettu silikoni-hydrogeelistä, ja niissä on hyödynnetty ainutlaatuista AquaGen-teknologiaa. Siksi Clariti-tuotteet tarjoavat tehokkaasti lisää happea sarveiskalvoihisi ja säilyttävät silmiesi luonnollisen kosteuden.

Mister Spexin Clariti-piilolinssejä on tarjolla kolmessa eri kategoriassa, joita ovat Clariti 1, Clariti Toric ja Clariti Multi-focal. Clariti 1 on hyvä valinta liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen. Jos kärsit hajataittoisuudesta, valintasi on Clariti Toric. Ikänäöstä kärsivät voivat käyttää Clariti Multi-focal -piilolinssejä. Näitä tuotteita suositellaan etenkin urheilijoille, paljon matkustaville sekä dynaamista ja aktiivista elämää eläville, koska ne tarjoavat kertakäyttöisten piilolinssien ehdotonta vapautta ja käyttömukavuutta.

Sopivien Clariti-piilolinssien löytäminen Mister Spexistä, Euroopan johtavasta verkko-optikkoliikkeestä, on lapsellisen helppoa: voit saada aina apua päteviltä ja ystävällisiltä optikoiltamme puhelimitse. Tarjoamme myös helpot palautukset ja nopean toimituksen, jotta saat varmasti kätevän shoppailukokemuksen verkossa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.