Kategoria

Clariti

(3)
Näytä tuotteet välillä 1 - 3/3

Clariti-piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spexin Clariti-piilolinssit ovat CooperVisionin laadukas tuote. CooperVision on yksi maailman johtavista silmien hoitotuotteiden valmistajista. Clariti-piilolinssit takaavat käyttömukavuutta ja terveellisen käyttökokemuksen koko päivän ajaksi. Clariti-linssit on valmistettu silikoni-hydrogeelistä, ja niissä on hyödynnetty ainutlaatuista AquaGen-teknologiaa. Siksi Clariti-tuotteet tarjoavat tehokkaasti lisää happea sarveiskalvoihisi ja säilyttävät silmiesi luonnollisen kosteuden.

Mister Spexin Clariti-piilolinssejä on tarjolla kolmessa eri kategoriassa, joita ovat Clariti 1, Clariti Toric ja Clariti Multi-focal. Clariti 1 on hyvä valinta liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen. Jos kärsit hajataittoisuudesta, valintasi on Clariti Toric. Ikänäöstä kärsivät voivat käyttää Clariti Multi-focal -piilolinssejä. Näitä tuotteita suositellaan etenkin urheilijoille, paljon matkustaville sekä dynaamista ja aktiivista elämää eläville, koska ne tarjoavat kertakäyttöisten piilolinssien ehdotonta vapautta ja käyttömukavuutta.

Sopivien Clariti-piilolinssien löytäminen Mister Spexistä, Euroopan johtavasta verkko-optikkoliikkeestä, on lapsellisen helppoa: voit saada aina apua päteviltä ja ystävällisiltä optikoiltamme puhelimitse. Tarjoamme myös helpot palautukset ja nopean toimituksen, jotta saat varmasti kätevän shoppailukokemuksen verkossa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo