Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

EasySept 360ml

 EasySept 360ml etunäkymä

EasySept 360ml

• Desinfioi ja säilyttää pehmeät piilolinssit.
• Säilöntäaineeton.
• Sopii herkille silmille.
• Poistaa tehokkaasti proteiini pinnoitteita.

Easy Sept linssineste on täysin säilöntäaineeton, ja tämän takia mukava herkille silmille. Samalla neste myös puhdistaa linssisi tehokkaasti. EasySept on hyvä valinta, jos silmäsi ovat reagoineet tavallisiin multipurpose linssinesteisiin, tai jos sinulla on herkät silmät.

HUOM!
Muista aina käyttää EasySept linssinestettä vain erityisessä linssikotelossa, jonka saat mukaan linssinesteen kanssa. Pidä linssejä linssinesteessä vähintään 6 tuntia ennen käyttöä. Linssikotelossa on neutralisoiva katalysaattorilevy, joka linssinesteen kanssa neutralisoi linssit.

Noudata linssinesteen mukana tulevia ohjeita tarkasti! Jos linssineste ei ehdi neutralisoitua, ja linssinestettä jää linsseihin, voi tämä aiheuttaa silmien kirvelyä.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

9,75 €

27,08 € /1l

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.