Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Eye drops Hylo-Care 10ml

 Eye drops Hylo-Care 10ml etunäkymä

Eye drops Hylo-Care 10ml

Hylo-Care on hyvä täydennyt niille, joilla on usein kuivat tai väsyneet silmät. Silmätipat on suunniteltu kosteuttamaan ja hoitamaan väsyneitä silmiä, eri toten linssien käyttäjille.

Kun silmäsi ja linssisi tuntuvat kuivilta, voit tiputtaa Hylo-Care tippoja saadaksesi takasin mukavan tunteen.
Hylo-Care ei sisällä lisäaineita ja sopii käytettäväksi kaikkien linssityyppien kanssa. Hylo-Care sisältää dexpantenolia, joka on B-vitamiini joka auttaa silmää selviytymään nopeammin pienistä haavoista silmän pinnalla, samoin kuin hyalronaanihappoa, joka löytyy silmistämme luonnollisesti. Hyaloraanihappo kosteuttaa, voitelee ja suojaa silmän ulkopintaa.

Annostus ja käyttö: Hylo-Care on silmätipat erityisessä pullossa. Pidä pulloa silmän yläpuolella ja nopealla painallauksella tulee juuri sopiva määrä tippoja pullosta.

Suositeltu annos on 1 tippa, 3-4 kertaa päivässä. Hylo-Care hoitaa silmää lempeästi ja käyttöaika on rajaton.

Avattu pakkaus on käytettävä 6 kuukauden kuluessa, sen jälkeen tuote pitää hävittää. Jottei neste saastuisi, vältä koskemasta pullon suuta sormilla tai muilla esineillä.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

13,90 €

139,00 € /100ml

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.