Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Eye drops Hylo-Care 10ml

 Eye drops Hylo-Care 10ml etunäkymä

Eye drops Hylo-Care 10ml

Hylo-Care on hyvä täydennyt niille, joilla on usein kuivat tai väsyneet silmät. Silmätipat on suunniteltu kosteuttamaan ja hoitamaan väsyneitä silmiä, eri toten linssien käyttäjille.

Kun silmäsi ja linssisi tuntuvat kuivilta, voit tiputtaa Hylo-Care tippoja saadaksesi takasin mukavan tunteen.
Hylo-Care ei sisällä lisäaineita ja sopii käytettäväksi kaikkien linssityyppien kanssa. Hylo-Care sisältää dexpantenolia, joka on B-vitamiini joka auttaa silmää selviytymään nopeammin pienistä haavoista silmän pinnalla, samoin kuin hyalronaanihappoa, joka löytyy silmistämme luonnollisesti. Hyaloraanihappo kosteuttaa, voitelee ja suojaa silmän ulkopintaa.

Annostus ja käyttö: Hylo-Care on silmätipat erityisessä pullossa. Pidä pulloa silmän yläpuolella ja nopealla painallauksella tulee juuri sopiva määrä tippoja pullosta.

Suositeltu annos on 1 tippa, 3-4 kertaa päivässä. Hylo-Care hoitaa silmää lempeästi ja käyttöaika on rajaton.

Avattu pakkaus on käytettävä 6 kuukauden kuluessa, sen jälkeen tuote pitää hävittää. Jottei neste saastuisi, vältä koskemasta pullon suuta sormilla tai muilla esineillä.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

13,90 €

139,00 € /100ml

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.