Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kategoria
Tuotemerkki
Valmistaja

Frequency Piilolinssit

(1)
  • Frequency
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Frequency-piilolinssit

Frequency-piilolinssit ovat käyttäjäystävälliset kuukausilinssit, joilla on fantastiset hapenläpäisevyysarvot. Siksi ne sopivat monentyyppisille silmille. Mister Spexin valikoiman Frequency-mallisto sisältää Frequency 55 -mallin, joka tarjoaa parempaa muotovakautta, Frequency 55 Aspheric -mallin, joka tarjoaa erityisen terävän näön, sekä Frequency XCEL Toric -mallin hajataittoisuudesta kärsiville.

Koko Frequency-valikoimaa leimaa edullinen ja silti ensiluokkainen tekniikka. Näillä linsseillä voit luottaa CooperVisionin pitkään kokemukseen. Voit myös tilata kätevästi Frequency-piilolinssejä Mister Spexistä. Tilauksen tehtyäsi voit määritellä, milloin haluat saada seuraavan pakkauksen Frequency-piilolinssejä. Sitten voit vain hengähtää ja antaa meidän tehdä työ!

Mister Spexin valikoiman Frequency-mallien myyntimenestyksiä ovat perinteinen Frequency 55 kuiville silmille, Frequency Aspheric, jossa on erittäin moderni asfäärinen linssi, sekä Frequency XCEL Toric -malli, joka sopii hajataittoisuudesta kärsiville. Frequency-piilolinssit CooperVisionilta – pehmeiden tooristen linssien markkinajohtajalta.

Frequency-piilolinssit

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.