Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt

Frequency Piilolinssit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Frequency-piilolinssit

Frequency-piilolinssit ovat käyttäjäystävälliset kuukausilinssit, joilla on fantastiset hapenläpäisevyysarvot. Siksi ne sopivat monentyyppisille silmille. Mister Spexin valikoiman Frequency-mallisto sisältää Frequency 55 -mallin, joka tarjoaa parempaa muotovakautta, Frequency 55 Aspheric -mallin, joka tarjoaa erityisen terävän näön, sekä Frequency XCEL Toric -mallin hajataittoisuudesta kärsiville.

Koko Frequency-valikoimaa leimaa edullinen ja silti ensiluokkainen tekniikka. Näillä linsseillä voit luottaa CooperVisionin pitkään kokemukseen. Voit myös tilata kätevästi Frequency-piilolinssejä Mister Spexistä. Tilauksen tehtyäsi voit määritellä, milloin haluat saada seuraavan pakkauksen Frequency-piilolinssejä. Sitten voit vain hengähtää ja antaa meidän tehdä työ!

Mister Spexin valikoiman Frequency-mallien myyntimenestyksiä ovat perinteinen Frequency 55 kuiville silmille, Frequency Aspheric, jossa on erittäin moderni asfäärinen linssi, sekä Frequency XCEL Toric -malli, joka sopii hajataittoisuudesta kärsiville. Frequency-piilolinssit CooperVisionilta – pehmeiden tooristen linssien markkinajohtajalta.

Frequency-piilolinssit

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.