Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Tuotemerkki

Valmistaja

Freshlook Piilolinssit

(4)
  • Freshlook

Näytä tuotteet välillä 1 - 4

FreshLook-piilolinssit

FreshLook-piilolinssimalliston amerikkalainen valmistaja Ciba Vision on osa sveitsiläistä Novartis-yhtymää ja se on yksi maailman merkittävimpiä piilolinssien ja piilolinssien hoitotuotteiden valmistajia. Euroopassa Ciba Vision -tuotteita valmistetaan Saksassa Großwallstadtissa. FreshLook-mallisto sisältää yhteensä viisi värillistä piilolinssiä, jotka sopivat käytettäviksi monissa erilaisissa tilanteissa.

FreshLook Colorblends -linssit ovat kevyesti sävytetyt piilolinssit, jotka muuttavat silmän väriä luonnollisesti ja hillitysti.

FreshLook Colors -linsseissä on vahvempi sävy, joka mahdollistaa silmän luonnollisen värin paremman peittämisen. FreshLook Dimensions -piilolinssit on suunniteltu erityisesti sinisilmäisille.

Ne tarjoavat rohkeamman ilmeen ja ilmeikästä syvyyttä katseeseen. Kaikki FreshLook-malliston piilolinssit ovat pehmeät ja hellävaraiset silmille. Ciba Vision käyttää yksinomaan laadukkaimpia materiaaleja FreshLook-piilolinssien valmistuksessa. Linsseille luonteenomaisia piirteitä ovat niiden hyvä hapenläpäisykyky ja käyttömukavuus. FreshLook-kuukausilinssit ovat helppokäyttöiset ja asiantuntijan asettamina ne mahdollistavat selkeän näkökyvyn. Mister Spexin valikoimassa on myös FreshLook-piilolinssejä ilman vahvuuksia niille, joiden näkö ei vaadi korjaamista, mutta jotka haluavat saada uuden ilmeen.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.