Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Oxyal 10ml

 Oxyal 10ml etunäkymä

Oxyal 10ml

Oxyal 10ml silmätipat sisältävät hyaluronihappoa, jota on luonnostaan silmässä.Hyaluronihappo voitelee, suojaa ja kosteuttaa silmää.Oxyal sisältää biologisesti hajoavaa Oxyd-säilöntäainetta, joka käytettäessä hajoaa hapeksi, vedeksi ja luonnollisiksi suoloiksi. Tämä tarkoittaa että voit käyttää silmätippoja linssien kanssa.Oxyal ehkäisee ja lievittää silmien kuivumista, ärsyyntymistä ja väsymistä. Silmätippojen käyttö linssien kera auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi koko päivän ajan.Kuivumista ja ärsyyntymistä ehkäistäksesi, laita 1-2 tippaa Oxyal silmätippaa kumpaankin silmään.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

9,90 €

99,00 € /100ml

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.