Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Oxyal 10ml

 Oxyal 10ml etunäkymä

Oxyal 10ml

Oxyal 10ml silmätipat sisältävät hyaluronihappoa, jota on luonnostaan silmässä.Hyaluronihappo voitelee, suojaa ja kosteuttaa silmää.Oxyal sisältää biologisesti hajoavaa Oxyd-säilöntäainetta, joka käytettäessä hajoaa hapeksi, vedeksi ja luonnollisiksi suoloiksi. Tämä tarkoittaa että voit käyttää silmätippoja linssien kanssa.Oxyal ehkäisee ja lievittää silmien kuivumista, ärsyyntymistä ja väsymistä. Silmätippojen käyttö linssien kera auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi koko päivän ajan.Kuivumista ja ärsyyntymistä ehkäistäksesi, laita 1-2 tippaa Oxyal silmätippaa kumpaankin silmään.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

9,90 €

99,00 € /100ml

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.