Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Soflens
Poista kaikki suodattimet

Tuotemerkki

Valmistaja

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


SofLens-piilolinssit

SofLens-perhe on osa amerikkalaista lääkealan yritystä Bausch & Lombia. Bausch & Lombin tunnetuin tuote on epäilemättä Ray-Ban-aurinkolasit (joista on erikoistarjous Mister Spexin aurinkolasishopissa). Mitä laatuun ja tuotemerkin vahvuuteen tulee, SofLens-piilolinssit antavat kuitenkin nykyään hyvän vastuksen tunnetuimmille Ray-Ban-aurinkolaseille. SofLens-valikoima sisältää yhteensä seitsemän pehmeää piilolinssimallia. Ne ovat erittäin käyttömukavat ja edulliset. Kaikilla SofLens-tuotteilla on omat etunsa, on valintasi sitten perinteiset kuukausilinssit, SofLens Daily Disposable, SofLens Multi-Focal, SofLens Toric tai SofLens Natural Colors. Kaikki SofLens-linssit tekevät vaikutuksen innovatiivisten materiaalien ja silmiinpistävän designin ansiosta, jotka mahdollistavat paremman näöntarkkuuden ja optimaalisen käyttömukavuuden. SofLens Daily Disposable on loistava kertakäyttölinssimalli, joka tarjoaa runsaasti käyttömukavuutta ja selkeän ja tarkan näkökyvyn vuorokauden ajasta riippumatta.

SofLens-kertakäyttölinssit sopivat loistavasti niille, jotka haluavat hygieenisesti pakatut linssit päivittäiseen käyttöön. Ne sopivat täydellisesti myös kaikille, jotka käyttävät piilolinssejä vain ajoittain silmälasien korvikkeena (esimerkiksi urheillessaan, seurustellessaan ystävien kanssa tai ajaessaan autoa) allergikoille ja herkkäsilmäisille. SofLens 59 -malli on suosittujen SofLens Comfort -kuukausilinssien seuraaja. Tuotevalikoimaan on lisätty myös SofLens 38 -malli, joka sitoo tehokkaasti kosteutta linssin sisällä. Siksi SoflLens 38 -linssit sopivat ihanteellisesti kuivista silmistä kärsiville. Paranneltu vakaus ja materiaalirakenne tekevät SofLens-kuukausilinssien päivittäisestä käytöstä vaivatonta ja helppoa. Myös piilolinssien uudet käyttäjät arvostavat SofLens-kuukausilinssien helppokäyttöisyyttä.

SofLens-tuoteperhe sisältää myös SofLens Multi-Focal -piilolinssimallin, joka on suunniteltu moniteholasien korvikkeeksi, SofLens Natural Colors -mallin, joka korostaa silmiesi luonnollista väriä ja SofLens Toric -mallin, joka on suunniteltu hajataittoisuudesta kärsiville. Mister Spex myy kaikkia Bausch & Lombin SofLens-tuotteita edulliseen hintaan, ja kaikkiin tilauksiin sisältyy 90 päivän palautusoikeus. Jos metsästät alennuksia, Mister Spex tarjoaa erilaisia pakettihintoja jopa 8 %:n alennuksilla.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.