Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Systane Ultra 10ml

 Systane Ultra 10ml etunäkymä

Systane Ultra 10ml

Systane voitelevat silmätipat Alconilta sinulle, joka kärsit silmien kuivuudesta. Saatat tuntea silmissäsi hankausta, kutinaa tai kirvelyä tai silmäsi voivat tuntua ylipäätään väsyneiltä. Oireet voivat johtua lääkkeistä, hormonitoiminnan muutoksista, kuivasta ilmasta tai esim. ikääntymisen mukanaan tuomista muutoksista silmiesi fysikaalisessa koostumuksessa.
Systane-tipat kiinnittyvät sarveiskalvon pinnalle sitä suojaten ja rauhoittaen. Lisäksi tippojen muodostama keinotekoinen kyynelneste lievittää silmiesi oireita ja kosteuttaa sekä voitelee piilolinssit. Systane-silmätippoja voi käyttää niin usein ja pitkään kuin on tarvetta.
Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta, jonka jälkeen se on hävitettävä. Säilöntäaineena käytetty Polyquad on todistetusti silmälle vaaraton muihin säilöntäaineisiin verrattuna. Pakkaus sisältää yli 200 tippaa.
Takaa maksimaalinen käyttömukavuus linsseillesi koko päiväksi tiputtamalla Systanea linsseihisi jo ennen niiden silmiin asettamista.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

9,90 €

99,00 € /100ml

Säästät 3,05 €

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.