Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Systane Ultra Unit Dose

 Systane Ultra Unit Dose etunäkymä

Systane Ultra Unit Dose

Systane Ultra on suosittu oheistuote piilolinssien käyttäjille, joilla on ongelmaa silmien kuivumisen kanssa. Systane Ultra on korkean teknologian tulos; kosteusominaisuudet on kehitetty yhteensopivaksi nykypäivän modernien piilolinssien kanssa. Kuivat silmät voivat kirvellä tai kutista. Kuivat silmät voivat myös vuotaa, tuntua väsyneiltä tai aiheuttaa näkövaikeuksia.

Silmien kuivuus voi johtua monista eri tekijöistä, mutta yleisin on kyynelien heikko laatu. Piilolinssien käyttö häiritsee silmän omaa toimintaa, jonka vuoksi kuivuutta voi ilmetä linssejä käytettäessä. Systane Ultra auttaa sitomalla sarveiskalvon pinnalle suojaavan kerroksen, joka helpottaa kuivimisesta johtuvia oireita.

Systane Ultran tekee ainutalaatuiseksi sen sisältö; se sisältää luonnollista ainesosaa sokerilajista nimeltä Guarplantan. Tämän sokerlajike, HP-Guar, sopeutuu silmien kyynelkanavien pH-arvon mukaisesti, ja tämä kosteuttaa silmiäsi juuri oikealla tavalla. Systane Ultra -silmätippoja voi käyttää niin usein ja kauan kuin on tarvetta.

Kerta-annospipetit sopivat sinulle, joka tarvitset tippoja vain silloin tällöin. Kun haluttu annos on käytetty, heitetään annostelija pois. Pipetit eivät sisällä säilöntäaineita, joten ne ovat erityisen hyviä herkille silmille. .

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

21,90 €

10,43 € /100ml

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.