Tämän tuotteen valmistaminen lopetetaan pian!

Mutta meillä on sinulle hyviä uutisia: voit kokeilla vaivatta edullisia TrueLens-kokeilulinssejämme.

Kokeile nyt

TrueLens Comfort Monthly Kokeilulinssit

1. Pakkauskoot

3. Hoitotuotteet (vapaaehtoinen)

1 kpl 0 linssin pakkauksia

Hinta
Sis. alv

Tuotteen yksityiskohdat

Mister Spex on yksi Euroopan johtavista piilolinssien ja silmälasien myyjistä netissä. Valikoimastamme löytyy myös oma piilolinssimerkkimme TrueLens, korkealaatuinen linssi lyömättömään hintaan.


Lisää käyttömukavuutta kuiville ja herkille silmille
TrueLens Comfort Monthly on kuukausilinssi, jota voi käyttää päivisin 30 päivän ajan. Linssit otetaan pois iltaisin, puhdistetaan ja laitetaan takaisin silmiin seuraavana aamuna. Kuukauden jälkeen otetaan käyttöön uusi linssipari.

TrueLens Comfort Mothly on valmistettu korkealaatuisesta hydrogeeli-materiaalista ja ne sisältävät aktiivisesti kosteuttavaa hyaluronihappoa, jota myös silmä tuottaa luonnolliseen kosteutukseen. Hyaluronihappo hoitaa silmää sitomalla kosteuden ja näin tarjoten korkean käyttömukavuuden myös kuiville silmille. TrueLens Comfort Monthly istuu hyvin silmään ja se antaa tarkan näkökyvyn koko päivän ajaksi.

HUOM:Uusia linssejä tulee aina sovittaa yhdessä optikon kanssa, jotta voidaan olla varmoja että kyseiset linssit sopivat silmillesi. Suosittelemme myös säännöllisiä käyntejä optikolla. Ota linssit pois välittömästi, mikäli ne aiheuttavat epämiellyttävää tunnetta silmissä. Ota yhteyttä optikkoon, mikäli ongelma uusiutuu tai ei poistu.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo