Ray-Ban Junior

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ray-Ban Junior Kaikki tuotemerkit

(4)
Näytä tuotteet välillä 1 - 4/4

Ray-Ban Junior Mister Spexillä

Korkealaatuisten aurinkolasien käyttö kesäkuukausien aikana ei ole tärkeää vain aikuisille vaan myös lapsille. Lapset ovat erityisen herkkiä auringon haitallisille vaikutuksille. Lapset viettävät paljon aikaa ulkona, ja heidän turvallisuutensa pitäisi olla prioriteetti. Kun olette ulkona, voit edistää heidän näköään, antaa heille heidän tarvitsemansa näönsuojan sekä pitää huolta heidän ulkonäöstään. Tätä varten sinun tarvitsee vain panostaa laadukkaisiin aurinkolaseihin.

Löydät Ray-Ban Junior -aurinkolasivalikoimasta aivan yhtä laadukkaita aurinkolaseja kuin aikuistenkin mallistoista. Löydät varmasti jotain pienelle pojallesi tai tytöllesi, sillä saatavilla on sekä poikien, tyttöjen että unisex-mallisia kehyksiä. Ray-Ban -logo on selkeästi näkyvillä aurinkolasien vasemman linssin yläosassa.

Jos haluat nähdä, miltä lasit näyttäisivät poikasi tai tyttäresi kasvoilla, kokeile virtuaalista 3D-digisovitustamme. Lataa kuva lapsestasi ja kokeile niin montaa paria kuin haluat. Nopean ja luotettavan toimituksemme ansiosta uudet aurinkolasisi ovat jo pian luonasi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo