Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Ray-Ban
Matkusta tyylillä

Ray-Ban: Aito & Uniikki

Olit sitten lähdössä road tripille, patikoimaan, työmatkalle tai shoppailemaan - se miten matkustat kertoo paljon sinusta. Miten tämä eroaa lasivalinnastasi? Ray-Ban merkkinä ilmentää itsenäisyyttä ja seikkailunhalua.

Matka ympäri

Kun pakkaat reppua seuraaville festareille, on tunnelma huumaavan vapautunut ja mikään muu ei puhu vapauden puolesta kuin ikoninen ympyrämuotoilu 70-luvulta. Oli kyseessä siis muotimaailman hippityyli tai John Lennonin inspiroima valinta - tämä muodin helmi herättää kunnioitusta ympäristössään.

Liteforcen seikkailu

Löydätkö itsesi usein businessluokasta lentopisteiden kerääntyessä tilille? Jos näin on, tämä elegantti all-rounder on täydellinen matkakumppani. Mukavuuden ja yksinkertaisen muotoilun yhdistelmä ovat innovatiivisten materiaalien ansiota - suoraan muodin huipulta.

Huomionosoitus Generalille

Hyppää moottoripyörän selkään ja tunne tuuli hiuksissasi. Pelottomat seikkailut on suunniteltu niille, jotka uskaltavat olla erilaisia. Etsitkö sopivaa matkakumppania? Nämä ovat aurinkolasit, jotka uhkuvat itsenäisyyttä ja vaikuttavaa muotoilua.

Clubround nostalgia

Jos etsit hyviä kauppoja, etenkin lomalle, antavat nämä värikkäät aurinkolasit kesäfiiliksen. Taiteellinen ja retrotyyli yhdistettynä pyöreisiin kehyksiin tekevät silmiinpistävän vaikutelman.

Etkö ole vielä löytänyt omaa Ray-Ban malliasi?

Tutustu kaikkiin Ray-Ban malleihin

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.