Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Hintatakuu

Oletko löytänyt tuotteen muualta edullisemmin kuin meiltä, joka lisäksi täyttää hintatakuu-ehtomme? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme support@misterspex.fi ja kerro mistä löysit tuotteen ja linkitä sivusto meille, niin autamme sinua eteenpäin asiassa.

Ehtomme hintatakuulle:

• Koskee kaikkia tuotteita.

• Hintatakuu on voimassa 14 päivää tilauksen teon jälkeen.

• Hintatakuu koskee ainoastaan alkuperäishintoja, ei kampanjahintoja tai muita tarjouksia.

• Hintatakuuta ei voida yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin.

• Hintatakuu koskee ainoastaan kokonaishintaa. Siksi kokonaishintaamme kuuluu valmistuskustannukset, rahti sekä tullimaksut.

• Nettikaupan täytyy olla ruotsalainen kauppa, joka on rekisteröity ja lähettää tuotteet Ruotsista, eikä ulkomailta.

• Voidaksemme hintavertailla Ray-Ban -tuotteita täytyy kauppiaan olla hyväksytty Luxottican jälleenmyyjä. Tämä siksi että voimme olla varmoja että kauppa myy aitoja Ray-Ban -laseja. Klikkaa tästä tarkistaaksesi.Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite: Yhteystiedot:
support@misterspex.fi 09-2311 3508

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.