Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Mitkä kehykset sopivat kasvoihini?

Jokaiset kasvot ovat omanlaisensa, mutta erilaiset kasvojen muodot jaetaan neljään kategoriaan. Uusien silmälasien valintasi riippuu vahvasti siitä, mihin näistä kategorioista omien kasvojesi muoto kuuluu.

Voit määrittää kasvojesi muodon harjaamalla hiuksesi taaksepäin pois kasvoiltasi ja katsomalla suoraan peiliin. Katso otsasi, poskiesi ja leukasi leveyttä. Tutki sitten kasvojesi ääriviivoja hiusrajastasi poskipäihin ja leukaperiin.

Jos et kykene määrittämään kasvojesi muotoa katsomalla peiliin, harjaa hiuksesi taaksepäin pois kasvoiltasi ja ota itsestäsi valokuva. Tulosta kuva ja piirrä huopakynällä kasvojesi ääriviivoja pitkin hiusrajasta ohimoille ja sieltä leukaperien kautta leukaan.

Piirtämäsi muoto on kasvojesi muoto.

Kasvojen muodot

Pyöreä

Jos sinulla on pyöreät kasvot, poskesi ovat pyöreät ja leveämmät kuin otsasi ja leukaperäsi. Leukasi ei ole silmiinpistävin piirteesi. Jos sinulla on pyöreät kasvot, vältä pyöreitä kehyksiä. Suorakulmaiset kehykset sopivat sinulle parhaiten, ja puolikehysmallit korostavat silmiäsi ympäröivää aluetta ja pidentävät kasvojasi.

Kehykset pyöreille kasvoille
Sydän

Sydämen muotoinen

Jos sinulla on sydämen muotoiset kasvot, otsasi on leveämpi kuin leukasi, ja ulos työntyvät poskipääsi korostavat silmiäsi ympäröivää aluetta. Kasvoihisi sopivat parhaiten kulmikkaat kehykset, jotka ovat leveämmät yläosasta. Myös pyöreät ja ovaalit kehykset sopivat kasvoihisi. Vältä kehyksiä, joissa on äärimmäisen rohkeat ja räväkät aisat.

Kehykset sydämen muotoisille kasvoille
Kulmikkaat

Kulmikkaat

Jos sinulla on kulmikkaat kasvot, poskipääsi, otsasi ja leukaperäsi ovat yhtä leveät. Mikäli et etsi nimenomaisesti vahvaa ja silmiinpistävää tyyliä, vältä kulmikkaita kehyksiä. Toisaalta pyöreät ja ovaalit kehykset imartelevat kasvonpiirteitäsi ja pehmentävät niitä.

Kehykset kulmikkaille kasvoille
Soikea

Soikea

Jos kasvosi ovat soikeat, poskipääsi ovat hieman otsaasi ja leukaasi leveämmät. Sinulle sopivat melkein kaikki kehysmuodot ja voit kokeilla erilaisia muotoja ja värejä! Voit valita trendikkäät ja upeat tummat tai kulmikkaat muovikehykset tai pehmentää ilmettä pyöreämmillä muodoilla. Sinun tulisi kuitenkin välttää täysin pyöreitä kehyksiä.

Kehykset soikeille kasvoille

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.