Toimitustiedot


Paljonko toimitus maksaa?

Ilmaiset toimituskulut yli 49 € arvoisille tilauksille.
Tilauksesi pakataan varastollamme ja toimitetaan sinulle Postin välityksellä.


Milloin tilaukseni toimitetaan?

Valtaosa tuotteistamme löytyy varastolta ja on siksi aina valmiina toimitettaviksi. Esimerkiksi useimmat sfääriset piilolinssit, lisätarvikkeet ja aurinkolasit toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa.

Jos haluamasi tuote ei ole välittömästi valmis toimitettavaksi tai olet tilannut räätälöidyn tuotteen (esimerkiksi reseptilasit), toimitusajat näytetään tilausprosessin aikana. Lähetämme tilauksesi aina mahdollisimman nopeasti, saatuamme räätälöidyn tuotteen valmiiksi tai vastaanotettuamme tuotteet valmistajalta. Tähän menee yleensä 8-15 päivää. Tämä prosessi saattaa kuitenkin joskus kestää jopa 4 viikkoa, mutta ainoastaan poikkeustapauksissa. Tuotekohtaiset, arvioidut toimitusajat on ilmoitettu kussakin tuotekuvauksessa.


Voinko lähettää tilaukseni toiseen osoitteeseen?

Totta kai. Voit esimerkiksi tilata uudet silmälasisi suoraan työpaikallesi. Syötä tilausprosessin aikana osoite, johon haluat tilauksesi toimitettavan.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo