Mitä silmälaseja ostaessa tulisi pitää mielessä?

Silmälaseja valitessa tulee muistaa, että on erittäin tärkeää, että silmälasit sopivat kasvojesi muotoon. Tutustu Kehykset kasvojen muodon mukaan? Kasvojen muodon lisäksi on hyvä muistaa mikä valmistaja, tyyli ja väri sopivat omaan luonteeseesi, ulkonäköösi ja vaatetustyyliisi. Urheilullinen, trendikäs, tyylikäs tai klassinen ilme - valinta on sinun.
 

Kasvojen muodon lisäksi on hyvä muistaa mikä valmistaja, tyyli ja väri sopivat omaan luonteeseesi, ulkonäköösi ja vaatetustyyliisi. Urheilullinen, trendikäs, tyylikäs tai klassinen ilme - valinta on sinun.


Likinäköisyys

Jos olet likinäköinen, on hyvä valita paksut kehykset, jotka peittävät linssien reunan. Likinäköisten linssit ovat paljon paksummat kuin kaukonäköisten. Muovikehykset sopivat hyvin likinäköisille, koska kehykset ovat yleensä hieman paksummat kuin metallikehykset. Hengettömät kehykset eivät yleensä sovi likinäköisille. Likinäköisten tulisi myös valita kehykset pienillä linsseillä. Pääsääntönä on, että mitä pienempi linssi, sitä ohuemmat kehykset (ks. kohta Silmälasien koko). Jos olet erittäin likinäköinen, on yleensä parempi valita ohuemmat linssit, joissa on vahva taitekerroin. (ks. kohta Millaiset linssit tarvitsen?)
 

Kaukonäköinen

Oletko kaukonäköinen? Suosittelemme siinä tapauksessa pienempiä kehyksiä, koska linssien reunat ovat kaukonäköisille yleensä melko ohuet. Siksi linssien reunat eivät vaikuta yleisilmeeseen, eivätkä ne työnny esiin kapeista ja tyylikkäistä metallikehyksistä.

Jos olet allerginen nikkelille, valitse muovi- tai titaanikehykset.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.