Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä urheilullisia silmälaseja ostaessa tulisi pitää mielessä?

Urheilulaseja etsiessäsi sinun tulisi pitää mielessä, että tarjoamme useiden valmistajien lisäksi myös laajan linssivalikoiman. Monet näistä linsseistä ovat hyvin tyylikkäät. Mutta tärkeämpää on, että voit valita omiin tarpeisiisi sopivan sävytyksen ja pinnoitteen.

Mikä on oma urheilulajisi?

Pyöräily

On kyseessä sitten maastopyöräily tai kilpapyöräily, tärkein tekijä on ehdottomasti linssien läpinäkyvyys. Maastopyöräilyyn ja maanteille tarvitset näön selkeyttä nähdäksesi edessäsi olevat töyssyt ja esteet. Kirkkaat linssit soveltuvat erityisen hyvin tähän tarkoitukseen. Keltaiset tai oranssit linssit parantavat kontrastinäköä ja päästävät sopivasti läpi valoa.

Talviurheilu

Hiihto ja lumilautailu sisältävät yllättäviä tilanteita. Säästä ja hiihto-/lumilautailutyylistäsi riippuen varteenotettava vaihtoehto on lasit, joissa on vaihdettavat linssit. Lumen valaistusolosuhteet saattavat vaihdella todella paljon aurinkoisessa säässä. Polarisoidut linssit tarjoavat optimaalista näkökykyä myös näissä vaikeissa olosuhteissa. Voit vähentää häikäisyä ja tunnistaa nopeasti epätasaiset tai jäiset kummut.

Tennis

Keltaiset linssit sopivat parhaiten kehnoihin valaistusolosuhteisiin ja vihreälle kentälle. Kontrastinäkösi on hyvä ja voit palauttaa pallon itsevarmasti. Lisäksi linssit sisältävät UV-suojan. Keltaiset linssit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ilmailu

Korkean kontrastin tummat silmälasit sopivat parhaiten ilmailulajeihin. Paras vaihtoehto on sävytetty linssi, joka on tumma yläosasta ja vaalea alaosasta. Tällä tavoin voit katsoa kauas sävytetyn yläosan läpi ja lähelle esim. ohjaimia alaosan kautta. Suositeltavia vaihtoehtoja ovat ruskeat, harmaat tai vihreät linssit, koska niissä on korkea UV-suoja. Silloin näkökykysi on paras mahdollinen, olet sitten ilmassa tai tukevasti maassa.

Moottoriurheilulajit

Kovissa nopeuksissa et voi antaa näkökykysi huonontaa suoritustasi. Kaarevat vihreät, ruskeat tai harmaat linssit, joissa on sisäänrakennettu kontrastisuodatin antavat selkeän, selvän ja tarkan näkökyvyn. Ne eivät juurikaan vaikuta värien erottamiseen.

Vesiurheilu

Vahvalta auringonvalolta ja valoheijastuksilta suojaavat linssit ovat erityisen tärkeät vesiurheilussa. Sinun tulisi varmistaa, että silmälasisi istuvat täydellisesti ja voit tukea niitä otsanauhalla. Polarisoidut linssit ovat hyvä vaihtoehto. Ne eliminoivat hyvin vedestä heijastavan valon ja minimoivat häikäisyä. Heijastamaton pinta minimoi myös kirkkaan auringonvalon aiheuttamat ongelmat. Korkea UV-suoja saavutetaan parhaiten tummilla linsseillä.

Golf

Monien muiden urheilulajien tavoin golfissa katsotaan vuoroin kauas, vuoroin lähelle. Siksi sävytetyt linssit ovat paras vaihtoehto golfiin. Loistava yhdistelmä on ruskeasta oranssiin, jotta voit putata ja lyödä täydellä svingillä liikuttamalla katsettasi vain vähän. Molemmissa sävytyksissä on vahva UV-suoja.

Linssin värit ja sävytykset

Oranssi ja keltainen

Kontrastinäkö, korkea valonläpäisy ja UV-suoja pysyvät ennallaan.

Punainen ja ruskea

Suhteellisen tasainen kontrasti vaaleiden ja tummien värien välillä. Nämä linssit mahdollistavat tarkan näkökyvyn pimeissäkin olosuhteissa. Sininen valo suodatetaan ja näkökykysi on huomattavasti kirkkaampi.

Ruskea ja vihreä

Patikointi, rannalla löhöily tai autolla ajo – nämä vahvat värit/sävyt tarjoavat täydellisen näkökyvyn tilanteesta riippumatta.

Harmaa

Suositellaan äärimmäisiin olosuhteisiin. Jäätiköiden valo-olosuhteissa harmaat linssit tarjoavat parasta mahdollista UV-suojaa ja häikäisysuojaa.

Aiheeseen liittyvää

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.