Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Tuotteen vaihto

Valitsitko väärät silmälasit? Eivätkö silmälasit ole toivotunlaiset? Ei hätää – meille on tärkeintä, että olet täysin tyytyväinen uusiin silmälaseihisi.

Palautusaika on 90 päivää ja se alkaa siitä hetkestä, kun saat tilauksesi.

Palautusrahtikirjan puuttuessa asiakaspalvelu voi lähettää uuden palautusrahtikirjan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Täytä tilauksesi yhteydessä saamasi palautuslomake, jotta voimme hoitaa palautuksesi mahdollisimman nopeasti. Tätä lomaketta käyttämällä voit esittää meille myös toivomuksia korvaavista tuotteista, jotka haluat tilata tai antaa pankkitietosi, jotta voimme palauttaa maksusi.

Piilolinssejä ja silmien hoitotuotteita koskien pyydämme huomioimaan:
Avattuja pakkauksia ei vaihdeta (esim. jos piilolinssipakkauksen sinetti on murrettu).

Silmälasitakuumme

Jos silmälasisi ovat vialliset materiaalivian vuoksi, käänny asiakaspalvelun puoleen. Asiakaspalvelu antaa lisätietoa siitä, voidaanko kyseiset osat vaihtaa tai onko vaihto tarpeellinen.

Jos vaihto on tarpeellinen, Mister Spex palauttaa silmälasisi valmistajalle. Huomaa, että korvaavien silmälasien saaminen saattaa kestää 6 viikkoa.

Kotona sovitettujen silmälasien palauttaminen

Jos palautat silmälasit, jotka tilasit sovitettavaksi kotona, anna meille tiedot palauttamistasi silmälaseista ja silmälaseista, jotka haluat teetättää omilla reseptitiedoillasi. Voit tehdä tämän käyttämällä tilauksesi mukana lähetettyä palautuslomaketta. Jos sinulla ei ole palautuslomaketta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lataa palautuslomakkeemme täällä:Puhelin:

Maksuton neuvonta: 09-2311 3508
Ma - pe 8 - 17 

Sähköposti:


service@misterspex.fi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.