Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Mistä löydän silmälasieni reseptitiedot?

Silmälasireseptisi

Löydät nämä tiedot reseptilomakkeesta. Tämä asiakirja sisältää kaikki omia reseptitietojasi koskevat tärkeät tiedot. Tärkeä arvo, jota ei ole usein merkitty silmälasireseptiin, on ""silmäteräväli"" (PD). Voit mitata tämän tulostamalla Mister Spexin mitta-asteikon.

Miten mittaan silmäterävälin?

Voit mitata pupilliesi välisen etäisyyden itse. Tehdäksesi tämän sinun tulee tulostaa mitta-asteikko. Tulosta sivu alkuperäiskoossa ja varmista, että mitta-asteikko on mittasuhteiltaan oikea. Voit varmistaa tämän mittaamalla tulostamaasi mitta-asteikkoa omaa viivoitinta vasten. Varmista, että millimetriviivojen välinen etäisyys on oikea. Leikkaa mitta-asteikko varovasti irti ja taita sen keskellä olevaa pisteviivaa pitkin.

Aseta mitta-asteikon uurrettu osa nenän päälle. Mitta-asteikon tulisi pysyä nenäsi päällä niin, että kirjain R on oikean silmäsi kohdalla ja kohta L vasemman silmäsi kohdalla.

Seiso peilin edessä ja katso suoraan eteenpäin. Voit nyt lukea nenäsillan ja pupillien välisen etäisyyden peilin kautta. Voit myös pyytää apua toiselta henkilöltä. Etäisyys saattaa vaihdella vasemmalta ja oikealta.

Syötä etäisyysluvut tilauslomakkeeseen. Kohdassa “Syötä silmäteräväli (PD) erikseen molempien silmien osalta“ voit valita arvot “Silmäteräväli - oikea“, esim. 31 mm ja “Silmäteräväli - vasen“, esim. 31,5 mm.

Voit myös lisätä molemmat arvot yhdessä ja syöttää ne kohtaan “Syötä silmäteräväli (PD) molemmille silmille“ esim. 62,5 mm.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.