Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Miten tilaan aurinkolasit verkosta?

Käytä hakutoimintoamme, jos etsit tiettyä aurinkolasimallia. Voit käyttää eri suodattimia (muoto, valmistaja, väri, hinta jne.) löytääksesi suosikkimallisi. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, klikkaa sitä avataksesi uuden sivun. Voit räätälöidä aurinkolasisi käyttämällä kattavaa valikkoa. Jokaisessa valikossa saat myös opastusta pienellä tietotekstillä.
 

Seuraavat vaiheet ovat tärkeitä aurinkolaseja tilattaessa:

  1. Valitse haluamasi sävytysaste. Voit valita valmistajan alkuperäisestä väristä.
  2. Moniin aurinkolaseihin on tarjolla erilaisia linssivärejä. Valitse suosikkivärisi yksinkertaisesti klikkaamalla sitä.
  3. Voit valita linssin hinnan ja ominaisuuksien perusteella
  4. Monet aurinkolasit voidaan saada vahvuuksilla. Syötä tärkeät arvot (vahvuus, sylinteri, akseli, lukulisä). Nämä tiedot ovat silmälasireseptissäsi.
  5. Voit myös valita tietyn valmistajan linssit tai aurinkolasien vakiolinssit
  6. Voit määritellä linssien paksuuden – vakio, ohut, erittäin ohut ja ultraohut.
  7. Jos olet valinnut moniteholinssit, voit valita myös "Vakio" ja "Premium".
  8. Valitse linssin pinnoite.Muista, että kaikki vaihtoehdot eivät ole saatavana kaikille aurinkolaseille. Käytä valikkoja siirtyäksesi eri vaiheiden läpi. Jos sinulla on tiettyä tuotetta koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.