Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Olen tyytymätön moniteholaseihini. Voinko palauttaa/vaihtaa ne?

Haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen silmälaseihisi. Jos olet tyytymätön, voit palauttaa ne 30 päivän sisään.

Varmista, että silmälasit ovat palautettaessa ehjät ja käyttämättömät.

Ennen moniteholasien palauttamista on hyvä muistaa, että useimmilla henkilöillä kestää jonkin aikaa tottua moniteholinsseihin. Tottumisprosessi ja selkeän näkökyvyn saaminen linsseillä voi kestää jonkin aikaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat moniteholasit.

Autamme sinua

Puhelin: 09-2311 3508

Ma - pe 9 - 18

Sähköposti:

service@misterspex.fi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.