Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Masha

Suoraan laseihin
Saksalaisen Mashan blogi on ollut menestys vuodesta 2010 asti - inspiraationaan Berliini ja hänen tapahtumarikas arkensa. Hän kirjoittaa muodista, matkustuksesta, omista kokemuksistaan sekä tarjoaa vinkkejä lukijalle. Hän tekee kaikkensa, jotta hänen seuraajansa tuntevat olonsa inspiroituneeksi.

“Parasta suunnittelupäivässä oli oman luovuuden käyttäminen ja klassisten mallien modernisointi.“

Suunnitteluprosessi

Masha tiesi alusta alkaen minkälaiset hänen oma suunnittelemansa silmälasit tulisivat olemaan. Hän halusi kehyksistä omaperäiset sekä arkipäivään sopivat.

Blogger for Mister Spex - Masha
Blogger for Mister Spex - Masha
Blogger for Mister Spex - Masha

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Kehyksen väri

Materiaali


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.