Burberry
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Burberry

(87)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/87

Burberry-silmälasit

Perinteinen brittimerkki Burberry on synonyymi hyvälle maulle ja hillitylle tyylille. Burberry perustettiin 1800-luvun puolivälissä ja se niitti mainetta ylellisenä säänkestävien vaatteiden valmistajana. Yrityksen perustajat suunnittelivat vettä hylkivän ja tuulenpitävän materiaalin, joka voitiin sulkea uudelleen vahalla kyllästämällä. Takeissa oli ruudullinen sisävuori. Ruutukuvio ja vallankumoukselliset valmistusnormit ovat edelleen Burberryn mallistolle ominaisia piirteitä. Burberry teki nuorennusleikkauksen 1980-luvulla, ja se on kehittynyt yhdeksi maailman johtavista muotimerkeistä. Burberry-silmälasit noudattavat Burberry-tuotemerkin perinteitä. Kaikki Burberry-silmälasit ovat taatusti äärimmäisen laadukkaat ja niiden käyttöikä on todella pitkä.

Ensiluokkaiset materiaalit ja innovatiivinen muotoilu mahdollistavat suurenmoisen kevyet kehykset, jotka istuvat täydellisesti kasvoilla. Kauniit muodot ja pehmeät linjat luovat hienoisesti jäsennellyn tyylikkyyden. Läpikuultavan ruskeat Burberry BE 2050 -silmälasit, joissa on värittömät matalammat reunat, ovat erityisen silmiinpistävät. Selkeät muodot ja sangoissa oleva huomiota herättämätön Burberry-logo luovat hillityn tyylin. Sovita Burberry BE2050 -silmälaseja luodaksesi tyypillisen Burberry-ilmeen. Jos haluat vintage-lookin, Burberry BE 2028 -silmälaseissa on upea muotoilu. Kevyesti pyöristetyt kulmat ja selkeät ja virtaviivaiset linjat luovat 1950-luvun tyylin, joka on samalla moderni. Kehysten rakenne muodostaa myös äärimmäisen pehmeän ilmeen läpikuultavuuden vuoksi.

Älä kuitenkaan luota meidän sanaamme, vaan kuuntele kuninkaallista suositusta. Burberry on ollut Ison-Britannian kuningattaren Elisabet II:n hovihankkija vuodesta 1955 alkaen ja Walesin prinssin hovihankkija vuodesta 1989 alkaen. Kaikki Mister Spexin valikoimassa olevat Burberryn reseptisilmälasit toimitetaan mahdollisimman nopeasti kotiisi Euroopan alueella. Kun teet tilauksen Mister Spexistä, tarkkaan valikoidut optikkomme asettavat Burberry-silmälaseihisi laadukkaimmat muovilinssit ilman lisämaksuja. Uudet silmälasisi sisältävät heijastamattoman pinnan, kovapinnoitteen ja puhdistusta helpottavan pinnoitteen, joten saat parasta mahdollista suojaa ja näöntarkkuutta Burberryn jäljittelemättömän tyylin lisäksi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo