Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Bvlgari

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Bvlgari
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Bvlgari Silmälasit

(5)

Näytä tuotteet välillä 1 - 5

Bvlgari-silmälasit

Italialainen Bvlgari on luonut laadukkaita luksustuotteita yli 100 vuoden ajan. Bvlgari-tuotteiden laatu ja taidokkuus luovat Bvlgari-tuotemerkin vision. Näillä tavoitteilla Bvlgari pyrkii saavuttamaan 100 %:n tyytyväisiä asiakkaita. Kauniit ja hienostuneet korut sisältyvät Bvlgarin perinteiseen osaamisalueeseen. Tuotevalikoimaa on muokattu ajan myötä asiakkaiden vaatimusten mukaan. Bvlgari erikoistuu nykyään myös kelloihin, hajuvesiin, käsilaukkuihin ja moniin muihin asusteisiin sisältäen tavallisesta poikkeavat silmälasit. Kaikissa Bvlgari-silmälaseissa on tyylikäs muotoilu ja selkeän italialainen charmi.

Yksityiskohtien huomioiminen suunnittelussa tekee Bvlgari-silmälaseista todella uniikit. Mister Spexin malliston Bvlgari-malleille tyypillisiä piirteitä ovat muun muassa strassikoristelu, tyylikkäät metalliniitit ja erityinen Bvlgari-teksti. Todella suosittu Bvlgari BV 4034B 851 on huoliteltu ja kulmikas, ja mallilla on perinteinen ilme. Sangoissa olevat hienoiset hopeiset kukat luovat tyypillisen Bvlgari-tyylin.

Nämä punertavan tummanruskeat silmälasit sopivat täydellisesti mihin tahansa asuun ja mihin tahansa tilanteeseen. Jos haluat rohkeamman ja kuitenkin Bvlgarille tyypillisen ilmeen, BV 4024 841 -malli on oikea vaihtoehto. Isot suorakulmaiset linssit, joiden sivulla on hopeanvärinen Bvlgari-teksti, saavat nämä silmälasit erottumaan joukosta. Nämä Bvlgari-silmälasit ovat täydellinen valinta muoti- ja tyylitietoisille henkilöille. Valitse oma suosikkisi Bvlgarin silmälasimallistosta.

Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Bvlgari-silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.