Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Carrera

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Carrera
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Carrera Silmälasit

(68)

CARRERA -silmälasit

Sporty og elegante briller fra CARRERA

Urheilulliset ja tyylikkäät: CARRERA-silmälasit CARRERA-tuotemerkki tunnetaan muidenkin kuin urheiluhullujen keskuudessa. CARRERA tarjoaa uudenaikaista muotoilua moottoriurheiluun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Se on synonyymi hyvälle tekniikalle, turvallisuudelle ja innovaatiolle. CARRERA perustettiin vuonna 1956 legendaarisen “CARRERA Panamericana“ -moottoriurheilukilpailun yhteydessä. Ensimmäiset CARRERA-silmälasit tuotiin markkinoille vuonna 1977 ja CARRERA-silmälasit saivat ihailijoita myös urheilumaailman ulkopuolelta. CARRERA-silmälasit ovat olleet muoti-ilmiö 1980-luvulta lähtien. Italialainen Safilo osti tuotemerkin vuonna 1996 ja CARRERA-tuotemerkin tarina jatkuu...

Nämä ainutlaatuiset ja nykyaikaiset silmälasit tekevät vaikutuksen tyylikkyydellään ja urheilullisuudellaan. Suunnittelijat ovat onnistuneet tehokkaasti yhdistämään innovaation ja estetiikan toimivaan tekniikkaan ja maksimaaliseen käyttömukavuuteen. Lifestyle-mallistojen malleista on tullut maailmankuulut kuuluisien ihailijoiden, kuten amerikkalaisten poptähtien Usherin ja Alicia Keysin ansiosta, jotka ovat käyttäneet CARRERA-silmälaseja musiikkivideoissaan.

CARRERA-tuotemerkin klassinen charmikkuus saa sinut lumoutumaan. Tästä esimerkkeinä huomiota herättävä Carrera CA 6614 DFM ja ruskearaidallinen CA 6134 F4H. Sekä valmistaja että sen käyttämät materiaalit edustavat ehdottomasti parasta laatua. CARRERA-silmälasien käyttäjät välittävät ulkonäöstä - eivät välttämättä siitä, mikä sattuu olemaan muotia. CARRERA sanoo itse, että "johtajan asema merkitsee sitä, että on aikaansa edellä, ja CARRERA on aina edustanut tätä asennetta".

Valitse oma suosikkisi CARRERA-silmälasimallistosta. Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme CARRERA-silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.