Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Carrera
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Carrera Silmälasit

(96)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/96

CARRERA -silmälasit

Sporty og elegante briller fra CARRERA

Urheilulliset ja tyylikkäät: CARRERA-silmälasit CARRERA-tuotemerkki tunnetaan muidenkin kuin urheiluhullujen keskuudessa. CARRERA tarjoaa uudenaikaista muotoilua moottoriurheiluun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Se on synonyymi hyvälle tekniikalle, turvallisuudelle ja innovaatiolle. CARRERA perustettiin vuonna 1956 legendaarisen “CARRERA Panamericana“ -moottoriurheilukilpailun yhteydessä. Ensimmäiset CARRERA-silmälasit tuotiin markkinoille vuonna 1977 ja CARRERA-silmälasit saivat ihailijoita myös urheilumaailman ulkopuolelta. CARRERA-silmälasit ovat olleet muoti-ilmiö 1980-luvulta lähtien. Italialainen Safilo osti tuotemerkin vuonna 1996 ja CARRERA-tuotemerkin tarina jatkuu...

Nämä ainutlaatuiset ja nykyaikaiset silmälasit tekevät vaikutuksen tyylikkyydellään ja urheilullisuudellaan. Suunnittelijat ovat onnistuneet tehokkaasti yhdistämään innovaation ja estetiikan toimivaan tekniikkaan ja maksimaaliseen käyttömukavuuteen. Lifestyle-mallistojen malleista on tullut maailmankuulut kuuluisien ihailijoiden, kuten amerikkalaisten poptähtien Usherin ja Alicia Keysin ansiosta, jotka ovat käyttäneet CARRERA-silmälaseja musiikkivideoissaan.

CARRERA-tuotemerkin klassinen charmikkuus saa sinut lumoutumaan. Tästä esimerkkeinä huomiota herättävä Carrera CA 6614 DFM ja ruskearaidallinen CA 6134 F4H. Sekä valmistaja että sen käyttämät materiaalit edustavat ehdottomasti parasta laatua. CARRERA-silmälasien käyttäjät välittävät ulkonäöstä - eivät välttämättä siitä, mikä sattuu olemaan muotia. CARRERA sanoo itse, että "johtajan asema merkitsee sitä, että on aikaansa edellä, ja CARRERA on aina edustanut tätä asennetta".

Valitse oma suosikkisi CARRERA-silmälasimallistosta. Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme CARRERA-silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.