Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Converse

(57)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 57/57

Converse-silmälasit Mister Spex Suomesta

Converse-tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1908. Se tuli pian maailmankuuluksi urheilullisista All Star -jalkineistaan. Converse tarjoaa nykyään täydellisen valikoiman vaatteita ja asusteita, sekä silmälaseja. Converse suunnittelee yksilöä varten antaen sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi silmälaseillasi.

Mister Spexin Converse-mallisto sisältää upeita värivaihtoehtoja ja reunamuotoja. Converse-silmälasit ovat erittäin modernit ja käytännölliset, ja ne sopivat ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kaikissa Converse-silmälaseissa on laadukkaat linssit, jotta voit nauttia kaikenlaisista aktiviteeteista koko päivän ajan laadukkailla ja luotettavilla silmälaseilla. Converse-silmälaseissa on tyylikästä ja sporttista charmikkuutta, ja ne näyttävät hyviltä kaikissa tilanteissa. Haluat sitten hauskat Converse-silmälasit, joissa on värikkäät kehykset tai selkeät hengettömät silmälasit, Mister Spexin laaja Converse-silmälasien mallisto sisältää omat vaatimuksesi täyttävän mallin.

Mister Spexissä voit asioida turvallisesti. Mister Spexillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, ja se voi ylpeänä kutsua itseään Euroopan suosituimmaksi verkko-optikkoliikkeeksi. Halutessasi voit käyttää verkkopohjaista 3D-työkaluamme, jossa voit ladata valokuvan itsestäsi tai käyttää verkkokameraasi nähdäksesi, mitkä Converse-silmälasit näyttävät parhailta omilla kasvoillasi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo