Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Converse
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Converse Silmälasit

(38)

Näytä tuotteet välillä 1 - 38

Converse-silmälasit Mister Spex Suomesta

Converse-tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1908. Se tuli pian maailmankuuluksi urheilullisista All Star -jalkineistaan. Converse tarjoaa nykyään täydellisen valikoiman vaatteita ja asusteita, sekä silmälaseja. Converse suunnittelee yksilöä varten antaen sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi silmälaseillasi.

Mister Spexin Converse-mallisto sisältää upeita värivaihtoehtoja ja reunamuotoja. Converse-silmälasit ovat erittäin modernit ja käytännölliset, ja ne sopivat ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kaikissa Converse-silmälaseissa on laadukkaat linssit, jotta voit nauttia kaikenlaisista aktiviteeteista koko päivän ajan laadukkailla ja luotettavilla silmälaseilla. Converse-silmälaseissa on tyylikästä ja sporttista charmikkuutta, ja ne näyttävät hyviltä kaikissa tilanteissa. Haluat sitten hauskat Converse-silmälasit, joissa on värikkäät kehykset tai selkeät hengettömät silmälasit, Mister Spexin laaja Converse-silmälasien mallisto sisältää omat vaatimuksesi täyttävän mallin.

Mister Spexissä voit asioida turvallisesti. Mister Spexillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, ja se voi ylpeänä kutsua itseään Euroopan suosituimmaksi verkko-optikkoliikkeeksi. Halutessasi voit käyttää verkkopohjaista 3D-työkaluamme, jossa voit ladata valokuvan itsestäsi tai käyttää verkkokameraasi nähdäksesi, mitkä Converse-silmälasit näyttävät parhailta omilla kasvoillasi.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.