DKNY
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

DKNY

(58)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 58/58

DKNY-silmälasit

DKNY:n perustaja Donna Karan perusti Donna Karan New York -yrityksen vuonna 1984. Siitä asti hän on luonut muotia moderneille kaupunkilaisnaisille. Hänen mallistonsa on aina suunniteltu tyylitietoisille moderneille naisille. Tuotteet, jotka luovat usein yksinkertaisen ensivaikutelman, eivät lakkaa yllättämästä hienostuneilla innovaatioillaan ja trendikkäillä muodoillaan. DKNY-silmälasit ovat yhtä tyylikkäät kuin kantajansa. DKNY-malleille ominaista ovat selkeät muodot ja silmiinpistävät linjat. DKNY-mallien kokokehykset on valmistettu joko metallilangoista tai tyylikkäästä muovista.

Mitä väriin tulee, voit valita sesongin suosikkiväreistä vaaleanpunaiset tai violetit kehykset, tai hieman hillitymmät mustat, harmaat tai ruskeat kehykset. DKNY-mallisto sisältää silmälaseja, jotka sopivat useaan eri tyyliin. Tyylikäs uranainen voi esimerkiksi tehdä vaikutelman DKNY DY 4583 -mallilla. Näissä DKNY-silmälaseissa on mustat muovikehykset, joiden sivuilla on mattahopeiset juovat, jotka luovat upean kontrastin tummille kehyksille. Eloisa kaupunkilaisnainen voi täydentää asuaan näillä 4583-mallin silmälaseilla. Kaikkein muotitietoisimmille suosittelemme kuitenkin DKNY DY 5584 -silmälaseja, jotka luovat hillityillä metallikehyksillään ja violeteilla sangoillaan erittäin elegantin lookin. Voit sovittaa kaikkia DKNY-silmälaseja rauhassa omassa kodissasi.

Tilaa suosikkimallisi läpinäkyvillä linsseillä ja kysy ystävättäriesi mielipidettä. Sen jälkeen voit palauttaa silmälasit Mister Spexille, jolloin valikoidut optikkomme valmistavat räätälöidyt premium-linssit. Ehkä olet muuttanut mielesi tai löytänyt silmälasit, joista pidät enemmän? Voit palauttaa DKNY-silmälasisi 30 päivän sisään vaihtaaksesi tuotteen tai saadaksesi rahat takaisin. Mister Spex tarjoaa ennennäkemätöntä tyyliä, mukavuutta ja asiakaspalvelua!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo