Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Dolce & Gabana
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Dolce&Gabbana Silmälasit

(110)
  • Dolce&Gabbana
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/110

D&G-silmälasit

Bella Italia! Jälleen kerran italialainen tuotemerkki, joka tietää, miten tehdä vaikutelma loistokkuudella ja ensiluokkaisella laadulla. Muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana perustivat Dolce & Gabbana -luksusmerkin vuonna 1985, ja muotitalo tunnetaan nykyisellään ympäri maailman. Alun perin ylellisiä vaatteita luonut, tuottanut ja markkinoinut suunnittelijakaksikko laajensi nopeasti toimialaansa ja saavutti mainetta erottuvasta tyylistään. Luksusmerkin pääasiallista toimialaa ovat nykyään ylellisten vaatteiden lisäksi jalkineet, nahkaesineet, asusteet ja korut. Suunnittelijakaksikko toi markkinoille ensimmäisen silmälasimallistonsa vuonna 1995.

D&G on tyypillisimmillään käytännöllinen ja ylellinen. Suunnittelijat vannovat selkeän ja johdonmukaisen muotokielen nimeen, joka toimii yhdessä pääasiallisesti hillittyjen sävyjen kanssa. Näillä luodaan klassinen ja tyylikäs look. Perinteisten mustan, ruskean ja harmaan lisäksi mallisto sisältää kuitenkin myös innovatiivisia väridesigneja, kuten nykyaikaista värien rohkeaa yhdistelyä, kerroksittaista lookia ja jännittäviä kuvioita. D&G pitää erittäin tärkeänä laadukasta työtaitoa, loistavaa istuvuutta ja laadukkaita materiaaleja, kuten metallia ja muovia, jotka yhdistyvät luovissa designeissa. Kaikki silmälasit ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten tarkoin suunniteltuja ja tarjoavat siksi ainutlaatuisen tyylin. /p>

Mister Spexin 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen mallistosta tai tuotteen hinnan takaisin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.