Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
D&G

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Dolce&Gabbana
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Dolce&Gabbana Silmälasit

(102)

D&G-silmälasit

Bella Italia! Jälleen kerran italialainen tuotemerkki, joka tietää, miten tehdä vaikutelma loistokkuudella ja ensiluokkaisella laadulla. Muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana perustivat Dolce & Gabbana -luksusmerkin vuonna 1985, ja muotitalo tunnetaan nykyisellään ympäri maailman. Alun perin ylellisiä vaatteita luonut, tuottanut ja markkinoinut suunnittelijakaksikko laajensi nopeasti toimialaansa ja saavutti mainetta erottuvasta tyylistään. Luksusmerkin pääasiallista toimialaa ovat nykyään ylellisten vaatteiden lisäksi jalkineet, nahkaesineet, asusteet ja korut. Suunnittelijakaksikko toi markkinoille ensimmäisen silmälasimallistonsa vuonna 1995.

D&G on tyypillisimmillään käytännöllinen ja ylellinen. Suunnittelijat vannovat selkeän ja johdonmukaisen muotokielen nimeen, joka toimii yhdessä pääasiallisesti hillittyjen sävyjen kanssa. Näillä luodaan klassinen ja tyylikäs look. Perinteisten mustan, ruskean ja harmaan lisäksi mallisto sisältää kuitenkin myös innovatiivisia väridesigneja, kuten nykyaikaista värien rohkeaa yhdistelyä, kerroksittaista lookia ja jännittäviä kuvioita. D&G pitää erittäin tärkeänä laadukasta työtaitoa, loistavaa istuvuutta ja laadukkaita materiaaleja, kuten metallia ja muovia, jotka yhdistyvät luovissa designeissa. Kaikki silmälasit ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten tarkoin suunniteltuja ja tarjoavat siksi ainutlaatuisen tyylin. /p>

Mister Spexin 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen mallistosta tai tuotteen hinnan takaisin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.