Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Dolce & Gabana
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Dolce&Gabbana Silmälasit

(93)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/93

D&G-silmälasit

Bella Italia! Jälleen kerran italialainen tuotemerkki, joka tietää, miten tehdä vaikutelma loistokkuudella ja ensiluokkaisella laadulla. Muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana perustivat Dolce & Gabbana -luksusmerkin vuonna 1985, ja muotitalo tunnetaan nykyisellään ympäri maailman. Alun perin ylellisiä vaatteita luonut, tuottanut ja markkinoinut suunnittelijakaksikko laajensi nopeasti toimialaansa ja saavutti mainetta erottuvasta tyylistään. Luksusmerkin pääasiallista toimialaa ovat nykyään ylellisten vaatteiden lisäksi jalkineet, nahkaesineet, asusteet ja korut. Suunnittelijakaksikko toi markkinoille ensimmäisen silmälasimallistonsa vuonna 1995.

D&G on tyypillisimmillään käytännöllinen ja ylellinen. Suunnittelijat vannovat selkeän ja johdonmukaisen muotokielen nimeen, joka toimii yhdessä pääasiallisesti hillittyjen sävyjen kanssa. Näillä luodaan klassinen ja tyylikäs look. Perinteisten mustan, ruskean ja harmaan lisäksi mallisto sisältää kuitenkin myös innovatiivisia väridesigneja, kuten nykyaikaista värien rohkeaa yhdistelyä, kerroksittaista lookia ja jännittäviä kuvioita. D&G pitää erittäin tärkeänä laadukasta työtaitoa, loistavaa istuvuutta ja laadukkaita materiaaleja, kuten metallia ja muovia, jotka yhdistyvät luovissa designeissa. Kaikki silmälasit ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten tarkoin suunniteltuja ja tarjoavat siksi ainutlaatuisen tyylin. /p>

Mister Spexin 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen mallistosta tai tuotteen hinnan takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.