Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Dsquared2

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Dsquared2 Silmälasit

(4)
  • Dsquared2

Näytä tuotteet välillä 1 - 4

DSquared2 eyewear

Kaksin aina kaunihimpi - tämä tuntuu pätevän erityisen hyvin muotialaan ja sen todistaa loistavasti tämä kanadalainen suunnittelijakaksikko. Dean ja Dan Caten eivät kuitenkaan ole vain kaksi suunnittelijaa, jotka ilmaisevat intohimoaan muotia ja muotoilua kohtaan yhteisellä tuotemerkillä. Dean ja Dan ovat kaksoset, ja heidän muoti-ilmiöksi noussut DSquared2-tuotemerkkinsä edustaa nuorekasta ja trendikästä tyyliä, joka yllättää muotimaailman aina uudelleen ja uudelleen. Kaksoset rakastavat erityisesti epätavallisia muunnelmia. Heidän muotokielensä erityispiirre on eri tyylielementtien yhdistely uuden ja jännittävän tyylin luomiseksi. Ainutlaatuiset yksityiskohdat ja nokkela ja provokatiivinen look tekevät tuotemerkistä muista erottuvan. Kaikki tämä heijastuu DSquared2-silmälasimallistossa: ajattoman tyylikkäiden, sirojen kehysten lisäksi mallisto sisältää myös upean paksuja ja erottuvia kehyksiä.

Kulttibrändin mallisto sisältää rajattomasti eri tyylejä kulmikkaista tai hieman kaarevista panto-tyyliin, butterfly-tyyliin tai kissamaisiin kehyksiin. Myös värien käyttö on selkeää. Värimaailma vaihtelee huomiota herättämättömistä väreistä ihanan räikeisiin sävyihin, jotka muodostavat uniikkeja yksityiskohtia. Mallistossa on kaikille sopivia värejä lämpimän ruskeista ja tyylikkään harmaista raikkaan kuusenvihreisiin ja sitruksen keltaisiin. Taidokas materiaalien yhdistely rikkoo perinteisen muotokielen ja luo nokkelia yksityiskohtia. Mallisto tarjoaa upeaa työtaitoa, laadukkaita materiaaleja ja käyttömukavuutta.

Ei siis ole ihme, että tuotemerkin menestys ei rajoitu vain silmälaseihin. Vaatteiden, silmälasien ja aurinkolasien lisäksi suunnittelijakaksikko suunnittelee myös hajuvesiä, laukkuja ja useita erilaisia asusteita.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.