Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Escada Silmälasit

(46)
  • Escada

Näytä tuotteet välillä 1 - 46

Escada-silmälasit

Saksalainen luksusmerkki Escada todistaa selvästi, että muodin päälle ymmärtävät muutkin kuin italialaiset. Escada on kunnianosoitus naisellisuudelle. Se edustaa modernia eleganssia, ylellisyyttä ja ehdotonta glamouria. Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat tuotemerkin vuonna 1978, ja tuotemerkki on ollut siitä lähtien ehdoton osa muotimaailmaa. Escada-silmälaseissa on selkeä ja pehmeä muotokieli ja vahva värimaailma. Nämä asiat korostavat yhdessä täydellisesti tuotemerkin naisellista luonnetta. Tuotevalikoimassa on pääasiallisesti neutraaleja värejä kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata.

Näitä on piristetty jännittävillä väriyhdistelmillä ja sävyillä, joiden ansiosta tuotteet erottuvat joukosta. Hienostuneet yksityiskohdat, kuten metallilangat, jännittävät kuviot ja eri materiaalien yhdistelmät luovat luonteenomaisen hienostuneen ilmeen, jota tuotevalikoiman kaikki silmälasit edustavat. Laadukkaat materiaalit, viimeisen päälle suunnitellut yksityiskohdat ja loistava istuvuus ovat Escadalle ominaisia piirteitä, ja ne tekevät silmälaseista luotettavan seuralaisen kaikkiin tilanteisiin.

Mister Spexin tarjoaman 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen laajasta valikoimastamme tai tuotteen hinnan takaisin. Lisätietoa 90 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.