Escada
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Escada

(114)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/114

Escada-silmälasit

Saksalainen luksusmerkki Escada todistaa selvästi, että muodin päälle ymmärtävät muutkin kuin italialaiset. Escada on kunnianosoitus naisellisuudelle. Se edustaa modernia eleganssia, ylellisyyttä ja ehdotonta glamouria. Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat tuotemerkin vuonna 1978, ja tuotemerkki on ollut siitä lähtien ehdoton osa muotimaailmaa. Escada-silmälaseissa on selkeä ja pehmeä muotokieli ja vahva värimaailma. Nämä asiat korostavat yhdessä täydellisesti tuotemerkin naisellista luonnetta. Tuotevalikoimassa on pääasiallisesti neutraaleja värejä kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata.

Näitä on piristetty jännittävillä väriyhdistelmillä ja sävyillä, joiden ansiosta tuotteet erottuvat joukosta. Hienostuneet yksityiskohdat, kuten metallilangat, jännittävät kuviot ja eri materiaalien yhdistelmät luovat luonteenomaisen hienostuneen ilmeen, jota tuotevalikoiman kaikki silmälasit edustavat. Laadukkaat materiaalit, viimeisen päälle suunnitellut yksityiskohdat ja loistava istuvuus ovat Escadalle ominaisia piirteitä, ja ne tekevät silmälaseista luotettavan seuralaisen kaikkiin tilanteisiin.

Mister Spexin tarjoaman 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen laajasta valikoimastamme tai tuotteen hinnan takaisin. Lisätietoa 30 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo