Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Face Stockholm
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

FACE Stockholm -silmälasit

Ruotsalainen kulttibrändi FACE Stockholm ei muokkaa enää vain kansainvälisiä kosmetiikkamarkkinoita. Se valmistaa myös hienoja ja ehdottoman muodikkaita kehyksiä. Tuotemerkin design-etiikka edustaa luonnollista ja selkeää lookia, jolle on luonteenomaista trendikkyys ja värikkyys.

Kaikki kehykset on valmistettu yksinomaan laadukkaista materiaaleista kuten muovista, titaanista ja metallista, ja niissä näkyy ensiluokkainen työtaito. Design-kieli on samalla erittäin tarkkaan mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten tarjoten tyylikästä monipuolisuutta. Haluat sitten leikkisät, elegantit tai ilmeikkäät kehykset, FACE Stockholm -silmälasimallisto sisältää jotakin jokaiseen makuun. Malliston väripaletti vaihtelee tyylikkään sinisistä ja lämpimän ruskeista sävyistä punaiseen, aniliininpunaiseen ja kauniisiin liukuvärisävyihin. Tuotemerkki yhdistää ja kerrostaa menestyksekkäästi värejä lisäten samalla kauniisti runsaasti erilaisia yksityiskohtia. Pienet kukkakuviot, hillityt printit ja metallikehykset antavat silmälaseille niiden verrattoman charmikkuuden. FACE Stockholm -silmälaseille ominaista on niiden käytännöllisyys. Niihin on helppo yhdistellä asuja erilaisten lookien luomiseksi. Siksi ne sopivat täydellisesti monipuoliseen käyttöön.

Ikonisen ruotsalaismerkin kansainvälinen menestys alkoi perustaja Gun Nowakin ansiosta vuonna 1982. Nowak niitti mainetta Tukholman muotipiireissä jo 1970-luvulla kolmella trendikkäällä muotiliikkeellään. Hän ei kuitenkaan löytänyt luomuksiinsa sopivaa kosmetiikkaa ja perusti oikopäätä oman kosmetiikkamallistonsa, jonka johdossa hän toimii nykyään tyttärensä Martina Arfwidsonin kanssa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.