Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki FREIGEIST
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

FREIGEIST Silmälasit

(21)

Näytä tuotteet välillä 1 - 21

Freigeist-silmälasit

Individualistit huomio! Individuaalista ilmettä hakeville vahvoille miehille sopivien silmälasien löytäminen ei ollut helppoa. Nyt voit kuitenkin lakata etsimästä laadukkaan Freigeist-tuotemerkin ansiosta. Sen malleissa yhdistyvät miehekäs koko ja paras mahdollinen laatu ja käyttömukavuus. FREE SPIRIT edustaa hienostuneita maskuliinisia silmälaseja, joissa muoto ja toiminnallisuus yhdistyvät ainutlaatuisesti täydessä sopusoinnussa. Nürnbergiläinen tuotemerkki on osa optisten tuotteiden asiantuntijaa Eschenbachia, ja se on rikastuttanut silmälasimarkkinoita elokuusta 2013 alkaen.

Freigeist-silmälasit ovat maskuliinisen olemuksen ilmentymä. Ne on omistettu urbaanille käytännöllisyydelle. Freigeistin luovat suunnittelijat ovat saavuttaneet tämän hakemalla inspiraatiota arkkitehtuurisista muodoista. Innovatiivista teknologiaa hyödyntämällä nämä muodot on luotu moderneiksi kehyksiksi, joissa on kosketusaistimus-tehosteita, kolmiulotteisia designeja ja hienoja materiaaliyhdistelmiä. Tyylikkäät ja minimalistiset muodot, joissa on rakenteellista selkeyttä, on viimeistelty ainutlaatuisilla yksityiskohdilla. Näin silmälasit heijastavat täydellisesti muodon ja toiminnon välistä suhdetta.

Freigeist käyttää silmälaseissaan vain laadukkaimpia materiaaleja, kuten titaania, metallia ja asetaattia, ja nämä materiaalit liitetään yhteen luoviksi yhdistelmiksi. Design-kieli on erittäin tarkkaan mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten tarjoten loistavaa vakautta ja toiminnallisuutta. Tarkka ja ensiluokkainen työtaito on käsin kosketeltavissa jousisaranoissa ja kaksoisruiskutetuissa muoviaisoissa, jotka antavat optimaalista käyttömukavuutta ja mahdollistavat täydellisen istuvuuden. Näin käyttäjä voi olla täysin tyytyväinen ja tietää, että silmälasit istuvat hyvin ja tarjoavat parhaan mahdollisen näöntarkkuuden.

Mister Spex tarjoaa FreigeistS 2014 -malliston lisäksi laajan valikoiman silmälaseja muiltakin tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.