Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Gant

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Gant
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Gant-silmälasit

Yhdysvaltojen itärannikolla 1940-luvulla perustettu, alun perin paitoja valmistava yritys tarjoaa nykyään huomiota herättävän arkisen ja urheilullisen lookin. Gantin tuotteissa yhdistyvät loistavasti rento amerikkalainen tyyli ja eurooppalainen tyylikkyys. Gant-tuotemerkin perinteelle luonteenomaista on moderni ja samalla klassinen tyyli, joka on symboloinut tuotemerkkiä yli 60 vuoden ajan. Rento urheilullinen tuotemerkki on aina ajan hermoilla nykytrendeistä ja ottaa sisällyttää ne menestyksekkäästi omiin tuotteisiinsa. Gantin luova tiimi luo aina tuotemerkin ainutlaatuisen ja silmiinpistävän urheilullisen ja tyylikkään ilmeen. Gant on aina yhdistetty amerikkalaiseen tyyliin, johon on lisätty ripaus eurooppalaista eleganssia.

Tyylikkäät ja urheilulliset silmälasit tekevät vaikutuksen pelkistetyllä ilmeellään ja upean virtaviivaisella muotoilullaan. Hallitseva ominaisuus on hillitty väripaletti, joka koostuu mustasta, ruskeasta ja harmaasta. Se korostaa täydellisesti tuotemerkin eleganttia luonnetta. Erilaisten materiaalien ja värien yhdistelmä, hienostuneet kuviot ja päivänselvän retrotyylin kaltaiset persoonalliset yksityiskohdat antavat silmälasille huomattavaa tyylikkyyttä. Silmälasimallisto on valmistettu yksinomaan laadukkaista materiaaleista ja äärimmäisen taidokkaasti.

Siksi täydellinen istuvuus on taattu. Tämä tekee Gant-silmälaseista täydellisen vaihtoehdon niille, jotka rakastavat modernin klassista tyyliä. Mister Spex toimittaa silmälaseja ympäri Euroopan. Mister Spexin tarjoaman 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen mallistosta tai tuotteen hinnan takaisin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.