Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Gucci at Mister Spex

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Gucci
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Gucci Silmälasit

(129)

Gucci-silmälasit

Italialainen Gucci on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista muotitaloista. Yritys, jonka Guccio Gucci perusti Firenzessä vuonna 1921, nauttii nykyään kansainvälistä mainetta, ja on vaikea kuvitella muotialaa ilman sitä. Gucci taitaa hillityn seksikkyyden luomisen taidon muita tuotemerkkejä paremmin. Tämä, yhdessä glamourin ja ylellisyyden kanssa, muodostaa sen uniikin ja jäljittelemättömän tyylin. Guccilla on täydelliset silmälasit jokaiselle luonteelle ja maulle. Osa malleista edustaa klassista eleganssia, osa sporttista dynamiikkaa. Mallisto sisältää perinteisten ja modernien suorakulmaisten kehysten lisäksi suosittuja nörtti- ja panto-tyylejä sekä muodikkaita butterfly-malleja. Näistä kaikki ovat saaneet modernin ilmeen. Gucci-mallisto sisältää jotakin jokaiselle.

Tarjolla on niin perinteisiä ja hillittyjä malleja kuin upean persoonallisia lookejakin. Värin osalta luksusmerkki keskittyy pääasiallisesti perinteisiin hillittyihin sävyihin, kuten mustaan, ruskeaan ja harmaaseen, jotka korostavat täydellisesti tuotemerkin eleganttia luonnetta. Kauniit väriyhdistelmät, nerokkaat sävytykset ja hienostuneet värit antavat malleille vertaansa vailla olevaa tyylikkyyttä. Hienostuneet yksityiskohdat, kuten erilaisten materiaalien yhdistelmä, metallikehysten käyttö tai tuotemerkin logon fiksu sijoittelu luovat yhdessä uniikin tyylin. Guccille on erittäin tärkeää vain laadukkaiden materiaalien käyttö, äärimmäinen taidokkuus valmistuksessa sekä täydellinen istuvuus. Nämä seikat täydentävät ihanteellisesti luksusmerkin luonnetta.

Kaikki Mister Spexin tarjoamat Gucci-silmälasit toimitetaan Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta. Lisäksi Mister Spexin tarjoama Gucci-silmälasimallisto sisältää linssien kovapinnoitteen valikoiduilta optikoilta. Reseptisilmälasisi voidaan valmistaa sävytettyinä aurinkolaseina. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin. Lisätietoa löydät Mister Spexin kotisivun palvelusivuilta.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.