Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Guess

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Guess
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Guess Silmälasit

(34)

Guess-silmälasit Mister Spexistä

Guess perustettiin vuonna 1981. Tuotemerkin takana ovat neljä Marcianon veljestä: Georges, Armand, Paul ja Maurice. Eteläranskalaiset veljekset saapuivat mahdollisuuksien maahan ja saavuttivat huimaa suosiota jo ensimmäisellä tuotteellaan: kolmella vetoketjulla varustetuilla farkuilla, joilla oli iskevä nimi "Marilyn". Fiksun markkinoinnin ansiosta Guess-tuotemerkistä tuli nopeasti hyvin tunnettu. Veljekset tekivät muun muassa Claudia Schifferin ja Eva Herzigovan tunnetuiksi. Guess-tuotemerkin tunnettuus kasvoi entisestään mustavalkoisilla mainoksilla ja Michael J. Foxin "Takaisin tulevaisuuteen" -elokuvassa käyttämän muodin myötä.

Guess paini alkuaikoina vaikeuksien kanssa, mutta se saavutti uutta suosiota uuden vuosituhannen alussa. Seksikkäät mainokset, uusi look ja erilainen tyyli toivat Guess-tuotemerkin takaisin valokeilaan. Tuotemerkin kasvo Paris Hilton saattaa olla osaltaan tämän menestyksen takana.

Guess-tuotemallistot jatkoivat laajenemistaan ja design-farkkukankaan lisäksi saatavilla on melkein kaikki kuviteltavissa olevat tuotteet. Kellojen, hajuvesien, lasten vaatteiden, jalkineiden sekä miesten ja naisten mallistojen lisäksi Guess tarjoaa nykyään myös silmälaseja.Mister Spexin Guess-silmälasit tarjoavat jotakin jokaiseen makuun.

Guess-silmälaseja on tarjolla monissa erilaisissa muodoissa ja malleissa kolmikulmaisista ovaaleihin ja suorakulmaisiin. Jokaiselle mallille antaa oman tyylin upea värivalikoima. Mister Spexin valikoima sisältää jokaiseen asuun sopivat Guess-silmälasit klassisista malleista nuorekkaisiin.

Tuotemerkki, jonka logo on iso "G", edustaa menestystä ja seksikästä lookia. Guess-silmälaseissa nämä ominaisuudet ilmentyvät täydellisesti. Tämä näkyy myös selvästi sellaisista julkkiksista kuin Paris Hilton ja Laetitia Casta. Guess-silmälasit ovat viettelevät ja korostavat luonnollista naisellisuuttasi. Jos olet kiinnostunut Guess-silmälaseista, Mister Spexin verkkokauppa on oikea paikka.

Virtuaalisessa sovituspalvelussa voit sovittaa Guess-silmälasejasi ennen tilaamista.

Mister Spexin hintatakuun ansiosta saat Guess-silmälasisi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jos löydät samat silmälasit alhaisempaan hintaan muualta neljäntoista päivän sisään, Mister Spex maksaa hintaeron.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.