Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Guess
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Guess Silmälasit

(67)
  • Guess
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/67

Guess-silmälasit Mister Spexistä

Guess perustettiin vuonna 1981. Tuotemerkin takana ovat neljä Marcianon veljestä: Georges, Armand, Paul ja Maurice. Eteläranskalaiset veljekset saapuivat mahdollisuuksien maahan ja saavuttivat huimaa suosiota jo ensimmäisellä tuotteellaan: kolmella vetoketjulla varustetuilla farkuilla, joilla oli iskevä nimi "Marilyn". Fiksun markkinoinnin ansiosta Guess-tuotemerkistä tuli nopeasti hyvin tunnettu. Veljekset tekivät muun muassa Claudia Schifferin ja Eva Herzigovan tunnetuiksi. Guess-tuotemerkin tunnettuus kasvoi entisestään mustavalkoisilla mainoksilla ja Michael J. Foxin "Takaisin tulevaisuuteen" -elokuvassa käyttämän muodin myötä.

Guess paini alkuaikoina vaikeuksien kanssa, mutta se saavutti uutta suosiota uuden vuosituhannen alussa. Seksikkäät mainokset, uusi look ja erilainen tyyli toivat Guess-tuotemerkin takaisin valokeilaan. Tuotemerkin kasvo Paris Hilton saattaa olla osaltaan tämän menestyksen takana.

Guess-tuotemallistot jatkoivat laajenemistaan ja design-farkkukankaan lisäksi saatavilla on melkein kaikki kuviteltavissa olevat tuotteet. Kellojen, hajuvesien, lasten vaatteiden, jalkineiden sekä miesten ja naisten mallistojen lisäksi Guess tarjoaa nykyään myös silmälaseja.Mister Spexin Guess-silmälasit tarjoavat jotakin jokaiseen makuun.

Guess-silmälaseja on tarjolla monissa erilaisissa muodoissa ja malleissa kolmikulmaisista ovaaleihin ja suorakulmaisiin. Jokaiselle mallille antaa oman tyylin upea värivalikoima. Mister Spexin valikoima sisältää jokaiseen asuun sopivat Guess-silmälasit klassisista malleista nuorekkaisiin.

Tuotemerkki, jonka logo on iso "G", edustaa menestystä ja seksikästä lookia. Guess-silmälaseissa nämä ominaisuudet ilmentyvät täydellisesti. Tämä näkyy myös selvästi sellaisista julkkiksista kuin Paris Hilton ja Laetitia Casta. Guess-silmälasit ovat viettelevät ja korostavat luonnollista naisellisuuttasi. Jos olet kiinnostunut Guess-silmälaseista, Mister Spexin verkkokauppa on oikea paikka.

Virtuaalisessa sovituspalvelussa voit sovittaa Guess-silmälasejasi ennen tilaamista.

Mister Spexin hintatakuun ansiosta saat Guess-silmälasisi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jos löydät samat silmälasit alhaisempaan hintaan muualta neljäntoista päivän sisään, Mister Spex maksaa hintaeron.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.