Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Guess
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Guess Silmälasit

(72)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/72

Guess-silmälasit Mister Spexistä

Guess perustettiin vuonna 1981. Tuotemerkin takana ovat neljä Marcianon veljestä: Georges, Armand, Paul ja Maurice. Eteläranskalaiset veljekset saapuivat mahdollisuuksien maahan ja saavuttivat huimaa suosiota jo ensimmäisellä tuotteellaan: kolmella vetoketjulla varustetuilla farkuilla, joilla oli iskevä nimi "Marilyn". Fiksun markkinoinnin ansiosta Guess-tuotemerkistä tuli nopeasti hyvin tunnettu. Veljekset tekivät muun muassa Claudia Schifferin ja Eva Herzigovan tunnetuiksi. Guess-tuotemerkin tunnettuus kasvoi entisestään mustavalkoisilla mainoksilla ja Michael J. Foxin "Takaisin tulevaisuuteen" -elokuvassa käyttämän muodin myötä.

Guess paini alkuaikoina vaikeuksien kanssa, mutta se saavutti uutta suosiota uuden vuosituhannen alussa. Seksikkäät mainokset, uusi look ja erilainen tyyli toivat Guess-tuotemerkin takaisin valokeilaan. Tuotemerkin kasvo Paris Hilton saattaa olla osaltaan tämän menestyksen takana.

Guess-tuotemallistot jatkoivat laajenemistaan ja design-farkkukankaan lisäksi saatavilla on melkein kaikki kuviteltavissa olevat tuotteet. Kellojen, hajuvesien, lasten vaatteiden, jalkineiden sekä miesten ja naisten mallistojen lisäksi Guess tarjoaa nykyään myös silmälaseja.Mister Spexin Guess-silmälasit tarjoavat jotakin jokaiseen makuun.

Guess-silmälaseja on tarjolla monissa erilaisissa muodoissa ja malleissa kolmikulmaisista ovaaleihin ja suorakulmaisiin. Jokaiselle mallille antaa oman tyylin upea värivalikoima. Mister Spexin valikoima sisältää jokaiseen asuun sopivat Guess-silmälasit klassisista malleista nuorekkaisiin.

Tuotemerkki, jonka logo on iso "G", edustaa menestystä ja seksikästä lookia. Guess-silmälaseissa nämä ominaisuudet ilmentyvät täydellisesti. Tämä näkyy myös selvästi sellaisista julkkiksista kuin Paris Hilton ja Laetitia Casta. Guess-silmälasit ovat viettelevät ja korostavat luonnollista naisellisuuttasi. Jos olet kiinnostunut Guess-silmälaseista, Mister Spexin verkkokauppa on oikea paikka.

Virtuaalisessa sovituspalvelussa voit sovittaa Guess-silmälasejasi ennen tilaamista.

Mister Spexin hintatakuun ansiosta saat Guess-silmälasisi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jos löydät samat silmälasit alhaisempaan hintaan muualta neljäntoista päivän sisään, Mister Spex maksaa hintaeron.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.