Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Jaguar

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Jaguar Silmälasit

(50)
  • Jaguar

Näytä tuotteet välillä 1 - 50

Jaguar-silmälasit

Mikään tuotemerkki ei erotu joukosta niin dynaamisena, käyttömukavana ja ylellisenä kuin Jaguar-automerkki. Tuotemerkki on tuonut tätä filosofiaa silmälasimarkkinoille jo monen vuoden ajan. Koska tyylikäs urheiluauto ansaitsee tyylikkään kuljettajan. Jaguar-silmälasimallisto tekee hyvän vaikutelman laadukkaiden materiaalien, äärimmäisen työtaidon ja täydellisen istuvuuden ansiosta. Malliston persoonalliseen muotokieleen on haettu inspiraatiota urheilullisesta ja tyylikkäästä korista, ja siitä pursuaa loistokkuutta ja ylellisyyttä. Se on täydellinen tyylitäydennys kenelle tahansa - silloinkin, kun ei istu ratin takana.

Laaja Jaguar-mallisto tarjoaa jokaiselle herrasmiehelle oman henkilökohtaisen tyylin, haluaa hän sitten nykyaikaista muotoilua, ajatonta ja eleganttia tyyliä tai nykyaikaista rentoa lookia. Mallisto vaihtelee maskuliinisesta ja urheilullisesta moderniin tekniseen lookiin ja perinteisiin yksinkertaisiin malleihin. Kaikissa silmälaseissa on tyylikäs ja tumma väripaletti yhdessä virtaviivaisen, urheilullisen ja kaarevan muotoilun kanssa. Tulokset ovat vaikuttavat: perinteiset yksinkertaiset silmälasit, joita on höystetty suurella annoksella teknisiä yksityiskohtia. Ja valitset sitten kevyet puolikehykset tai nykyaikaiset muoviset kokokehykset, villikissan voima ja dynamiikka näkyvät jokaisissa silmälaseissa. Jaguar on Baden-Württembergissa Schwäbisch Gmündissa toimivan Menrad Groupin tuotemerkki. Menradin perheyrityksessä on parhaillaan neljäs omistajasukupolvi ja yhdessä Jaguar-tuotemerkin kanssa se omistaa lisenssit myös Davidoff-, JOOP!-, Morgan- ja Zeiss-tuotemerkkeihin.

Kaikki Mister Spexin tarjoamat Jaguar-silmälasit toimitetaan Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin. Lisätietoa tarjoamastamme 90 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla. Jaguar-silmälasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin valikoimasta silmälaseja monilta muilta tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.