Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Jaguar
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Jaguar

(97)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/97

Jaguar-silmälasit

Mikään tuotemerkki ei erotu joukosta niin dynaamisena, käyttömukavana ja ylellisenä kuin Jaguar-automerkki. Tuotemerkki on tuonut tätä filosofiaa silmälasimarkkinoille jo monen vuoden ajan. Koska tyylikäs urheiluauto ansaitsee tyylikkään kuljettajan. Jaguar-silmälasimallisto tekee hyvän vaikutelman laadukkaiden materiaalien, äärimmäisen työtaidon ja täydellisen istuvuuden ansiosta. Malliston persoonalliseen muotokieleen on haettu inspiraatiota urheilullisesta ja tyylikkäästä korista, ja siitä pursuaa loistokkuutta ja ylellisyyttä. Se on täydellinen tyylitäydennys kenelle tahansa - silloinkin, kun ei istu ratin takana.

Laaja Jaguar-mallisto tarjoaa jokaiselle herrasmiehelle oman henkilökohtaisen tyylin, haluaa hän sitten nykyaikaista muotoilua, ajatonta ja eleganttia tyyliä tai nykyaikaista rentoa lookia. Mallisto vaihtelee maskuliinisesta ja urheilullisesta moderniin tekniseen lookiin ja perinteisiin yksinkertaisiin malleihin. Kaikissa silmälaseissa on tyylikäs ja tumma väripaletti yhdessä virtaviivaisen, urheilullisen ja kaarevan muotoilun kanssa. Tulokset ovat vaikuttavat: perinteiset yksinkertaiset silmälasit, joita on höystetty suurella annoksella teknisiä yksityiskohtia. Ja valitset sitten kevyet puolikehykset tai nykyaikaiset muoviset kokokehykset, villikissan voima ja dynamiikka näkyvät jokaisissa silmälaseissa. Jaguar on Baden-Württembergissa Schwäbisch Gmündissa toimivan Menrad Groupin tuotemerkki. Menradin perheyrityksessä on parhaillaan neljäs omistajasukupolvi ja yhdessä Jaguar-tuotemerkin kanssa se omistaa lisenssit myös Davidoff-, JOOP!-, Morgan- ja Zeiss-tuotemerkkeihin.

Kaikki Mister Spexin tarjoamat Jaguar-silmälasit toimitetaan Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta. 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin. Lisätietoa tarjoamastamme 30 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla. Jaguar-silmälasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin valikoimasta silmälaseja monilta muilta tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo