Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Jette
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Jette-silmälasit

Joop – nimi on lupaus upeasta saksalaisesta designista. Henriette Elisabeth Joop, joka kutsuu itseään yksinkertaisesti nimellä Jette suunnitellessaan koruja ja muotia, on legendaarisen muotisuunnittelijan Wolfgang Joopin tytär. Yksi Jetten pääperiaatteista on, että esteettisesti houkuttelevan ja innovatiivisen designin luomiseksi tulee tehdä jotain, mitä kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt. Tämä motto näkyy kaikessa Jette Joopin tekemisessä muodista koruihin ja arkkitehtuuriin, reseptisilmälaseihin ja aurinkolaseihin.

Jette on kaikkialla. Myös Mister Spexissä!

Jette-mallisto sisältää kaikille naisille sopivia silmälaseja. Jette-reseptilasit ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden käyttäjätkin – ja aina tyylikkäät. Jos haluat erottua joukosta tyylistä tinkimättä, valitse modernimpi tyyli: Muovinen Jette, jossa on upeat ja kirkkaanväriset sangat.

Jette ei kaihda mitään keinoja muotoilussaan, ja hän käyttää useita materiaaleja reseptilasivalikoimassaan. Siksi mallistossa on sulassa sovussa sekä upeaa ja klassista metallia että huomiota herättävää ja provokatiivista muovia, joskus samassa mallissakin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.