16 % alennusta kaikista tuotteista uuden kauden kunniaksi¹ – Koodi: AWSTART16
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Jette Silmälasit

(2)
Näytä tuotteet välillä 1 - 2/2

Jette-silmälasit

Joop – nimi on lupaus upeasta saksalaisesta designista. Henriette Elisabeth Joop, joka kutsuu itseään yksinkertaisesti nimellä Jette suunnitellessaan koruja ja muotia, on legendaarisen muotisuunnittelijan Wolfgang Joopin tytär. Yksi Jetten pääperiaatteista on, että esteettisesti houkuttelevan ja innovatiivisen designin luomiseksi tulee tehdä jotain, mitä kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt. Tämä motto näkyy kaikessa Jette Joopin tekemisessä muodista koruihin ja arkkitehtuuriin, reseptisilmälaseihin ja aurinkolaseihin.

Jette on kaikkialla. Myös Mister Spexissä!

Jette-mallisto sisältää kaikille naisille sopivia silmälaseja. Jette-reseptilasit ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden käyttäjätkin – ja aina tyylikkäät. Jos haluat erottua joukosta tyylistä tinkimättä, valitse modernimpi tyyli: Muovinen Jette, jossa on upeat ja kirkkaanväriset sangat.

Jette ei kaihda mitään keinoja muotoilussaan, ja hän käyttää useita materiaaleja reseptilasivalikoimassaan. Siksi mallistossa on sulassa sovussa sekä upeaa ja klassista metallia että huomiota herättävää ja provokatiivista muovia, joskus samassa mallissakin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.