Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Jil Sander
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Jil Sander Silmälasit

(2)

Jil Sander -silmälasit

Jil Sander perusti tuotemerkkinsä Saksan Hampurissa vuonna 1973. Tuotemerkki edustaa tyylikästä eleganssia, jossa on hitunen glamouria, ja siitä on tullut tärkeä osa muotimaailmaa. Hän on luonut ainutlaatuisen tyylin, joka perustuu selkeisiin linjoihin ja minimalistisiin muotoihin. Hänen kansainvälinen läpimurtonsa tapahtui vuonna 1976, jolloin hänen "kerros-look"-mallistonsa julkaistiin. Niin kutsuttu "Queen of Less" on aina kannattanut naisia, jotka haluavat tyylinsä korostavan naisellisuutta, mutta ei uransa kustannuksella. Jil Sander valmisti ensimmäisen miehille suunnatun muotimalliston vuonna 1997. Tämä ajaton mallisto, jossa karsittiin tietoisesti tarpeettomat yksityiskohdat, sai Elle Fashion Star -tunnustuksen vuonna 2008. Jil Sander -yrityksen pääsuunnittelija Raf Simons päihitti muut huippumerkit, joita ovat muun muassa Giorgio Armani, Chloé, Dior, Gucci, Strenesse ja Louis Vuitton.

Jil Sander saavutti vuonna 2009 julkaistulla silmälasien ja aurinkolasien ensimmäisellä mallistollaan vieläkin enemmän kannattajia muotimaailmassa. Tuotemerkki, jonka pääkonttori on nykyään Milanossa, korostaa eleganssia ja tyyliä uudessa silmälasimallistossaan. Trendikkäät muodot ja värit ovat myös tärkeitä elementtejä mallistossa. JS 2609 531 -malli noudattaa luksusmerkin periaatetta: pelkistetty tyylikkyys ja perinteiset muodot kohtaavat trendikkäästi. Näitä naisten silmälaseja on saatavilla ainutlaatuisessa tummanpurppurassa värissä. Hienoisesti pyöristettyjä linssejä kehystää tyylikäs muovi. Silmälasit ovat etuosasta sivulle saumattomasti muotoillut ja saranat ovat hopeanväriset. Silmälasien vasemman sangan etuosassa on hopeinen kaiverrettu yksinkertainen ja tyylikäs Jil Sander -logo. Erittäin suosittu ja tyylikäs vaihtoehto on myös uusi JS 2608M 001 -malli.

Me Mister Spexissä tiedämme, miten tärkeää on löytää täydelliset silmälasit. Auttaaksemme sinua tekemään valintasi tarjoamme oppaan, joka sisältää kaikille kasvojen muodoille sopivia tyylejä. Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, voit sovittaa silmälaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Räätälöi uudet Jil Sander -silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot.

Voit lisätä myös muita ominaisuuksia, kuten itsestään tummuvat linssit muuttaaksesi Jil Sander -silmälasit loistokkaiksi aurinkolaseiksi silmänräpäyksessä! Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Jil Sander -silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä. Mister Spex tekee tilaamisesta mahdollisimman helppoa!


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.