Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Joop

(0)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 0/0

Joop!-silmälasit Mister Spex Suomesta

Saksalainen luksusmerkki Joop! osoittaa tällä elegantilla Joop!-silmälasimallistolla tyylin ja toiminnallisuuden huippuosaamista. Joop! tunnetaan ylellisistä vaate- ja asustemallistoistaan, ja se tarjoaa tyylikkään silmälasimalliston, joka sisältää kulmikkaita kehyksiä värikkäissä yhdistelmissä. Joop!-vaatteiden tavoin tuotemerkin silmälasimallisto on aina nykyaikainen ja muodikas. Se tarjoaa upean valikoiman moderneja ja persoonallisia tyylejä.

Joop!-silmälasimallisto on täynnä väriä ja persoonallisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nuorille miehille ja naisille, jotka haluavat huomiota herättävän asusteen. Nämä kokokehyslasit on valmistettu laadukkaasta metallista, ja ne korostavat ja selkeyttävät kasvojen piirteitä tuoden mukanaan tuulahduksen nykyaikaista eleganssia. Nykyaikaisten aurinkolasien rohkea valinta sopii kaikille elämänaloille, ja ne ovat omiaan tehostamaan mitä tahansa arkista asua.

Jos haluat laadukkaat Joop!-silmälasit, tutustu Mister Spexin laajaan valikoimaan. Palveluihimme sisältyvät huippulaadukkaat linssit, joissa on kovapinnoite, heijastamaton pinta ja loistava UV-suoja. Mister Spexin asiakkaana voit käyttää myös hienoja palvelujamme, kuten nopeaa toimitusta, jota voit seurata, sekä tarjoamaamme kätevää 30 päivän palautusoikeutta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo