Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Joop
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Joop!-silmälasit Mister Spex Suomesta

Saksalainen luksusmerkki Joop! osoittaa tällä elegantilla Joop!-silmälasimallistolla tyylin ja toiminnallisuuden huippuosaamista. Joop! tunnetaan ylellisistä vaate- ja asustemallistoistaan, ja se tarjoaa tyylikkään silmälasimalliston, joka sisältää kulmikkaita kehyksiä värikkäissä yhdistelmissä. Joop!-vaatteiden tavoin tuotemerkin silmälasimallisto on aina nykyaikainen ja muodikas. Se tarjoaa upean valikoiman moderneja ja persoonallisia tyylejä.

Joop!-silmälasimallisto on täynnä väriä ja persoonallisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nuorille miehille ja naisille, jotka haluavat huomiota herättävän asusteen. Nämä kokokehyslasit on valmistettu laadukkaasta metallista, ja ne korostavat ja selkeyttävät kasvojen piirteitä tuoden mukanaan tuulahduksen nykyaikaista eleganssia. Nykyaikaisten aurinkolasien rohkea valinta sopii kaikille elämänaloille, ja ne ovat omiaan tehostamaan mitä tahansa arkista asua.

Jos haluat laadukkaat Joop!-silmälasit, tutustu Mister Spexin laajaan valikoimaan. Palveluihimme sisältyvät huippulaadukkaat linssit, joissa on kovapinnoite, heijastamaton pinta ja loistava UV-suoja. Mister Spexin asiakkaana voit käyttää myös hienoja palvelujamme, kuten nopeaa toimitusta, jota voit seurata, sekä tarjoamaamme kätevää 90 päivän palautusoikeutta.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.