Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Just Cavalli

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Just Cavalli
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Just Cavalli -silmälasit

Muotisuunnittelija Roberto Cavallin vuonna 1998 perustama Just Cavalli on tunnettu glam-rock-tyylistään. Tuotemerkki edustaa nuorekasta, röyhkeää ja villiä ilmettä, joka on erityisen suosittu nuorten asiakkaiden keskuudessa. Rokkaavan tyylikkäitä Just Cavalli -silmälaseja koristavat värikkäät kuviot, tiikeriprintit ja kukat. Me Mister Spexissä olemme ylpeitä voidessamme lisätä Just Cavalli -silmälasimalliston valikoimaamme. Mallisto sisältää jotakin jokaiselle: hillityistä ja huomaamattomista kehyksistä erottuviin ja sokeeraaviin malleihin.

Mallistossa on nähtävissä tyypilliset Cavalli-piirteet, joita ovat raikkaus ja nuorekkuus. Roberto Cavalli -malliston periaatteena on "älä vetäydy syrjään, ole oma itsesi". Just Cavalli JC 0228 / V 001 -malli on täydellinen esimerkki Just Cavallin luovuudesta. Silmälasit, joissa on pienet suorakulmaiset linssit ja mustat kokokehykset, edustavat ajatonta eleganssia ja luovat vakavasti otettavan ja hienostuneen lookin joka tilanteeseen. Kaunis hopean- ja kullanvärinen sydän sankojen sisäosassa antaa silmälaseille erityistä luonnetta. Nämä silmälasit ovat tyylikkäät, leikkisät ja aina rehelliset – ja takuulla hyvä valinta. Erottuvampi malli on Just Cavalli JC 0119 / V 731. Ohuissa metallikehyksissä on upeaa vintage-tuntua. Sangat on valmistettu punaisesta muovista ja ne kääntävät päitä rohkean Just Cavalli -logon ansiosta. Nämä silmälasit ovat todella trendikäs valinta ja ne tarjoavat erittäin muodikkaan ja samalla rennon lookin.

Valitse laadukkaat ja tyylikkäät Just Cavalli -silmälasit. Tutustu eri malleihin ennen kuin sovitat suosikkimalliasi verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Just Cavalli -silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.