Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Marc by Marc Jacobs
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Marc by Marc Jacobs Silmälasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Marc by Marc Jacobs -silmälasit

Newyorkilainen Marc Jacobs tietää todellakin, miten jakaa mielipiteitä. Sen hän todistaa upean epätavanomaisilla mallistoillaan. Hänen omaperäiset mallinsa ovat todellinen muotiasuste. Ne antavat mahdollisuuden luoda erilaisia tulkintoja ja ainutlaatuisen luovia lookeja. Marc by Marc Jacobs perustettiin vuonna 2001 Marc Jacobsin toisena muotimallistona, ja se on tehnyt vaikutuksen upeilla aurinkolasi- ja silmälasimallistoillaan vuodesta 2007 alkaen. Yksi vilkaisu Marc by Marc Jacobs -silmälasimallistoon riittää toteamaan, että eloisa newyorkilainen on erityisen mieltynyt erottuvan värisiin designeihin.

Hillittyjen mustan, ruskean ja harmaan lisäksi mallisto sisältää myös kirkkaan punaisia, vihreitä ja sinisiä malleja. Näitä on koristeltu jännittävillä värisävyillä, nerokkailla kerroksilla ja ainutlaatuisilla kuvioilla, joilla on luotu uniikki kokonaisuus. Läpinäkyvät muovikehykset luovat raikkaan tunteen ja ne kuvastavat muotisuunnittelijan vaikuttavaa luovuutta yhdessä hienostuneiden materiaaliyhdistelmien kanssa. Silmälasimallisto on upean monipuolinen. Se sisältää ylellisiä paksuja kehyksiä sekä sirompia ja hillitympiä malleja.

Kaikki malliston silmälasit on valmistettu äärimmäisen taidokkaasti laadukkaista materiaaleista. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.