Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Mexx
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Mexx Silmälasit

(94)
  • Mexx
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/94

Mexx-silmälasit

Mexx-tuotemerkin tarina ei voisi olla kauniimpi. Menestyksekäs tuotemerkki syntyi, kun Moustache (M)- ja Emanuelle (E)-mallistot yhdistettiin. Ne heräsivät symbolisesti eloon vuonna 1980, jolloin logoon lisättiin kaksi suukkoa (XX). Muotitalo on luonut kaupunkiviidakon ilmapiiriä yli 30 vuoden ajan inspiraationa muoti-, koru- ja asustemallistoilleen. Omana alanaan esitellään nyt reseptilasimallisto Mexx Eyes -tuotenimen alla.

Mexx luottaa reseptilasimallistossaan trendikkäisiin urbaaneihin kehyksiin, jotka on valmistettu arvokkaasta titaanista tai modernista ja laadukkaasta muovista. Tärkeitä seikkoja ovat tietenkin myös laatu ja arvo. Hillityllä ilmeellä ja tasapainoisilla väriyhdistelmillä ja muodoilla tuotemerkki varmistaa, että sen silmälasit sopivat sekä bisnesmiehille että nuorelle taideopiskelijalle. Jokainen mallisto herättää huomiota puhtailla linjoilla ja modernilla muotokielellä, on kyseessä sitten hengetön malli, puolikehysmalli tai kokokehysmalli. Malliston muodot vaihtelevat ovaaleista ja suorakulmaisista upeaan wayfarer-malliin, ja kaikissa malleissa huomiota herättää niiden klassinen yksinkertaisuus. Tuotemerkin väripaletti sisältää tummia ja lämpimiä sävyjä yhdessä villien pastellivärien, rohkeiden kirkkaiden värien ja villin kilpikonnansävyn kanssa. Silmälasien aisoissa on usein jännittävä kuviointi. Tutustu nuorekkaaseen, tyylikkääseen ja urbaaniin Mexx-muotokieleen itse.

Oletko jo löytänyt Mexx-silmälasit? Sovita niitä verkossa tai anna meidän toimittaa ne kotiovellesi ilmaiseksi, jotta voit sovittaa niitä kotona. Silmälasien tilaaminen Mister Spexistä on yhtä helppoa. Valitse silmälasit, syötä reseptisi tiedot ja tee tilauksesi. Mister Spex toimittaa kovapinnoitteella varustetut uudet Mexx-silmälasisi suoraan kotiovellesi vain muutaman päivän sisään.

Jos olet tehnyt väärän valinnan, voit palauttaa tilauksesi meille 90 päivän sisään. Lisätietoa näistä ja monista muista aiheista on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

Mexx-silmälasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin verkkokaupasta silmälaseja monilta muiltakin tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.