Nike
  Nike
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Nike

(81)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/81

Nike-silmälasit verkosta Mister Spexistä

Urheilutuotejätti Nike on valmistanut urheiluvälineitä urheiluvaatteisiin keskittyen vuodesta 1972 alkaen. Koripallotähti Michael Jordanin avulla Nike alkoi saada maailmanlaajuista mainetta erittäin laadukkaista urheiluvaatteistaan. Nykyään maailmanlaajuisesti tunnettu Swoosh-logo on laadun ja innovaation tae urheiluvaatteissa ja -tarvikkeissa.

Nike laajensi äskettäin silmälasimallistoaan kattamaan reseptisilmälasit, aurinkolasit ja urheilusilmälasit. Nike-silmälasit on suunniteltu erityisesti niille, joilla on dynaaminen ja urheilullinen elämäntapa. Saat modernin ja trendikkään tyylin, eikä sinun tarvitse olla urheilutähti saadaksesi aktiivisen uuden ilmeen Nike-silmälaseilla. Haluat sitten kokokehys- tai puolikehysmallin tai hengettömät silmälasit, Nike-mallisto tarjoaa luotettavuutta, käyttömukavuutta ja tyyliä.

Voit olla varma, että löydät itsellesi sopivat silmälasit Mister Spexin laajasta Nike-mallistosta. Nike-mallisto sisältää kaikille sopivan mallin urheilullisista perinteisiin, virtaviivaisiin tai kulmikkaisiin. Värivalikoima sisältää niin trendikkäitä värejä kuin hillittyjä sävyjäkin.

Erityisen silmiinpistävä Nike-malli on 7030 025. Sen kulmikkaat kokokehykset mustalla aaltojuovallaan luovat fantastisen vaikutelman antaen coolin vintage-lookin. Tämä malli ei tarvitse erityisiä yksityiskohtia. Kuvio jatkuu aina aisanpäihin saakka, jotka on päällystetty käyttömukavuutta lisäävällä erityiskumilla. Näistä kehyksistä on tarjolla useita eri värejä, joten voit olla varma, että löydät itsellesi parhaiten sopivan mallin.

Tutustu esimerkiksi Nike Flexon -malliston uuteen 4171 061 -malliin. Sen hillityt kehykset tarjoavat takuuvarmasti täydellisen näöntarkkuuden urheillessa. Yksinkertainen, pelkistetty ja tyypillinen Nike-ilme. Näissä silmälaseissa on perinteinen Nike-design: hopeinen Nike-symboli saranoissa ja aisanpäissä.

Mister Spexin Nike-silmälasien hinta sisältää muovilinssit, joissa on heijastamaton pinta, naarmuuntumisenestopinnoite, puhdistusta helpottava pinnoite sekä täydellinen UV-suoja. Jos nämä linssit eivät täytä vaatimuksiasi, voit valita äärettömän ohuet linssit saadaksesi höyhenenkevyet silmälasit. Lisävalintana on SEIKOn itse puhdistuvat linssit. Nämä linssit ovat lootuskukan tavoin luonnostaan likaa ja vettä hylkiviä, joten tavallista puhdistusta ei tarvita.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen Nike-silmälaseihisi, voit palauttaa ne 30 päivän sisään vaihtaaksesi ne toiseen malliin tai saadaksesi kaikki rahasi takaisin. Mister Spex: asiakastyytyväisyyden asiantuntija.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo